mutfak için krem rengi zebra

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kızlar,
mutfaağa krem rengi zebra yaptırsam çok mu ofisvari olur. desensiz bir model çünkü. cok da sade değil,hafif belli belirsiz kırçıl çizgileri var. uçlarda boncuk var.
sizce krem rengi olması, ofis gibi bir hava mı katar

Örnek bi foto yükleyebilirseniz daha çok fikir sunulabilir diye düşünüyorum :12:

mutfağının tarzına göre modern mutfak dolapların varsa neden olmasın hoş olur ama daha klasik bir mutfaksa sırıtabilir bir resim eklerseniz daha çok yorum gelir..

foto yükleyemıyorum malesef.
boncuk rengi ile dolap renklerı uyumlu aslında. krem rengı ofislerde daha cok kullanılıyor ya, ondan kararsız kaldım.

zebralar çok moda ve çok şık duruyolar :31:
uçlarda boncuk var diyosunuz bence ofis havası katmaz :26:
ama tabi mutfak dolapları vs ile uyumuna da bakmak gerek :31:

düz zebra stor ve altına boncuksa fiyatı uygun olması gerek. ii fiyat arastirmasoı yapin derim. yok yere yüksek ücret ödemeyin. ayrıca dolap rengini ne renk?

dolap rengi kırık beyaz. fiyatı 400 tl. karar verdim,alıyorum ondan. açık renk perde de mutfakta çabuk kirlenir dıye düşündüm.daha koyusu da içeriyi karartır dedim. galiba en iyisi krem rengi.

Mutfağı karartmaması için açık renk seçimi daha uygun olur bence de ama boncuk ekletmek bu tarzdaki perdeyi bozmaz mı :26:

Mutfağı karartmaması için açık renk seçimi daha uygun olur bence de ama boncuk ekletmek bu tarzdaki perdeyi bozmaz mı :26:

eşim store fabrikasında çalışıyor.tabii zebra,jaluzi falan hepsi var.eve perde yapacağı zaman sakın boncuk koyma diyorum :) zebra perdenin boncuklu halini hiç düşünemiyorum...
Salon perdem zebra benimde.ama 400 çok değil mi yaa :S

Back
X