Mutfak icin acil fikirlerinizi bekliyorum!!!!

GuNeS28

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
57
0
296
45
Arkadaslar yakinda tasinacagim
simdiki mutfagim kirmizi aksesuar larda kirimizi, Ama yeni evimin mutfagi beyaz olacak ev sahibide boyatmiyor.
Sizce dolap kapaklarina nasil kirmizi birseyler yapabilirim???
Yapiskan süslerini denemistim buharda zamanla kalkiyor.

BIR FIKRI OLAN VARMI
Simdiden cok tsker.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile​

mrh cnm

kırmızı ve beyaz uyumlu renkler aslında ayrıca kırmızı stikır yapıştırabilirsin

bencede siyah beyaz ve kırmızı olarak kombinlersen daha şık olur hepsi kırmızı olursa boğar zaten

zaten güzel duru ama ıstersen
1 tl lık dükkanlarda uğur böceklerı aldım boy boy kırmızı kırmızı ve dolabıma yapıştırdımmm :52::52::52::52:

beyaz dolaplarına siyah güzel stickerlar alabilirsin mesela renk tonu olarak kırmızı siyah beyaz güzel kombinasyonlar oluşturabilirsin

merhaba canım ben mimarım, senin durumun benim işim:) yardımcı olabilmek için yeni mutfağının boyutları, ne kadar günışığı aldığı, kaç pencere olduğu ve bunların nerelerde konumlandığı, mutfakta zeminin rengi ,tezgahın rengi ,tezgahla üst dolaplar arası seramiklerin rengi(ya da bşka bir malzeme ise ne olduğu ve rengi) gibi birçok ayrıntı var düşünmek gereken. senin aksesuarlar ne büyüklükte, yani ufak tefek baharatlık gibi şeyler mi yoksa büyük hacimli ekmek yapma makinesi, mutfak robotu, mini fırın gibi şeyler mi? eğer mutfak küçükse ve aksesuarlar da büyükse ya da sayıca çoksa, dolapların da kırmızı olması gözü çok yorar. tabiki en sağlıklı yorum için, mümkünse mutfağın birkaç fotoğrafını yolla birkaç açıdan çekilmiş. sana beyaz mı kalsın, ahşap rengi mi olsa iyi, yoksa siyah ya da başka bir renk mi, daha net bir cevap verebilirim.

yeni eve geçmek hep yorucu ama bi yandan da zevkli bir iştir, keyif almaya bak:))

merhaba canım ben mimarım, senin durumun benim işim:) yardımcı olabilmek için yeni mutfağının boyutları, ne kadar günışığı aldığı, kaç pencere olduğu ve bunların nerelerde konumlandığı, mutfakta zeminin rengi ,tezgahın rengi ,tezgahla üst dolaplar arası seramiklerin rengi(ya da bşka bir malzeme ise ne olduğu ve rengi) gibi birçok ayrıntı var düşünmek gereken. senin aksesuarlar ne büyüklükte, yani ufak tefek baharatlık gibi şeyler mi yoksa büyük hacimli ekmek yapma makinesi, mutfak robotu, mini fırın gibi şeyler mi? eğer mutfak küçükse ve aksesuarlar da büyükse ya da sayıca çoksa, dolapların da kırmızı olması gözü çok yorar. tabiki en sağlıklı yorum için, mümkünse mutfağın birkaç fotoğrafını yolla birkaç açıdan çekilmiş. sana beyaz mı kalsın, ahşap rengi mi olsa iyi, yoksa siyah ya da başka bir renk mi, daha net bir cevap verebilirim.

yeni eve geçmek hep yorucu ama bi yandan da zevkli bir iştir, keyif almaya bak:))

güzel bir yaklaşım bence

....n diye bir internet sitesinde çok güzel kırmızılı siyahlı kavanozlar var.
isteğe göre başka desen ve renklerde yapıyorlarmış. bi bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X