Mutfak dolapları

Merhaba hanimlar benim aklima takilan bir sorunum var. Maddi durumlardan dolayi kirasi daha uygun bir eve tasinma karari aldik ve tasinacagimiz ev cok eski mutfak dolaplari da duz beyaz tahta dolaplardan ama dedigim gibi o kadar eski ki gerçekten görüntü olarak kötü şu an böyle kapaklı mutfak yoktur o derece eski kapaklar, bazilari döküluyor. Kapaklar tamir edildikten sonra daha hos bir goruntu icin ne yapabilirim fikri olan ya da kendi dolap kapaklarini da kendi fikirleriyle degistiren var mi?
Çok güzel yapışkanlı folyolar var mutfak dolapları için ondan yapabilirsiniz,hatta çeşmenin bulunduğu duvarada taş görünümlü folyolardan yapabilirsiniz yeni dolap gibi olur.

Çok güzel yapışkanlı folyolar var mutfak dolapları için ondan yapabilirsiniz,hatta çeşmenin bulunduğu duvarada taş görünümlü folyolardan yapabilirsiniz yeni dolap gibi olur.

Cok tesekkurler deneyecegim insallah guzel olur bir de yeni evliyiz her gelenin konusmasini istemiyorum neden boyle bi yere tasindiniz diye o yuzden elimden geldigince guzellestirmeye calismayi dusunuyorum

Cok tesekkurler deneyecegim insallah guzel olur bir de yeni evliyiz her gelenin konusmasini istemiyorum neden boyle bi yere tasindiniz diye o yuzden elimden geldigince guzellestirmeye calismayi dusunuyorum

Back
X