• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTFAK ! Hayatimizin Yarisinin Gectigi Yer.

Ne renk parlak mutfaginiz şuanda acaba?
öle bi kafam karsk ki anlatamam.
mat dolap kapaklarindan kir zor cikmiyor mu acaba?
bembeyaz mat dolap kapaklarinda zorlanirmiyim acaba? bembeyaz istiyorum ben :KK43:
ben kırık beyaz yaptırdım tabi yağ lekesi her dolapta zor çıkıyor ama inan el izi kadar sinir bozucu değil haftada bir temizlik yaparken yağ çözücü sıkıyorum dolaplara biraz bekliyorum yumuşuyorlar ovalıyorum çıkıyorlar hatta çıkmayanlar olursa telle bile ovuyorum ben çizilme vs olmadı çok şükür ama parlak dolapları telle ovmak imkansız olur.el izlerini parlak dolapta gördükçe sürekli silmek gerekiyor çalışıyor musun bilmiyorum ama ben kiracıyken dolaplarım kırmızı kremdi ve parlaktı sürekli el izi görmekten bıkmıştım. ben bir tek kulplarımı değiştireceğim ya ikeadan siyah kulp alıcam ya da pembe ya da mavi çiçekli kulplar varya onlardan alıcam kıyısındanda olsa country havası verir diye düşünüyorum:KK68:

cnm ben özellikle söyledim bu verdiğiniz karteladaki gibi mat olsunlar diye kartelalarda mat oluyor genelde tabi onlarıda kaplamadılarsa sende özel olarak söyleyebilirsin mat istiyorum parlak olmasın diye

ben kırık beyaz yaptırdım tabi yağ lekesi her dolapta zor çıkıyor ama inan el izi kadar sinir bozucu değil haftada bir temizlik yaparken yağ çözücü sıkıyorum dolaplara biraz bekliyorum yumuşuyorlar ovalıyorum çıkıyorlar hatta çıkmayanlar olursa telle bile ovuyorum ben çizilme vs olmadı çok şükür ama parlak dolapları telle ovmak imkansız olur.el izlerini parlak dolapta gördükçe sürekli silmek gerekiyor çalışıyor musun bilmiyorum ama ben kiracıyken dolaplarım kırmızı kremdi ve parlaktı sürekli el izi görmekten bıkmıştım. ben bir tek kulplarımı değiştireceğim ya ikeadan siyah kulp alıcam ya da pembe ya da mavi çiçekli kulplar varya onlardan alıcam kıyısındanda olsa country havası verir diye düşünüyorum:KK68:

acikcasi kafam okadar kariskki cnm
ama parlak modern bembeyaz mutfaga bayiliorum
sizin önceki kullandiginiz nasildi cnm?
ben mutfagimi mat beyaz yaptirsam temizlerken zorlanirmiyim beyaz diye acaba?

Ne renk parlak mutfaginiz şuanda acaba?
öle bi kafam karsk ki anlatamam.
mat dolap kapaklarindan kir zor cikmiyor mu acaba?
bembeyaz mat dolap kapaklarinda zorlanirmiyim acaba? bembeyaz istiyorum ben :KK43:
benim dolaplarımın üst kısımları parlak beyazdı..tezgahın alt kısmındakiler ise mat bambu rengi..inanınki mat olan alt kısımların temizliğinde hiç sıkıntı yaşamadım..ıslak bezle silip geçiyordum..ama parlak olan üst kısımlarda sürekli el izi vardı..ben tayin nedeniyle şehir değiştirdim..dolayısıyla evde değiştirdim..şu anki dolaplarımda alt üst parlak beyaz lake sanırım..ve yine el izleriyle uğraşıyorum..bir de daha evvel dediğim gibi dolapların kulplarıda parlak metal olmasın..kulplarda ayrı can sıkıyor..çünkü aynı el izleri kulplardada olluşuyor..eski mutfağımın resmini koymaya çalışıcam ama oldumu bilmiyorum..
IMG_4482.webp

Kendi evimde mutfak dolaplarım parlak lakeydi evet iz kalıyo ama dolapları Sadece tutma yerlerinden kullanıp açacaksın eşime ve kızıma tembih ediyordum dolaplara el sürmeyin diye ama beni dinleyen kimdi camsil sıkıp cam bezi ile siliyordum 10 dk da bitiyordu sadece el izleri için tabi

Ben modern mutfakları seviyorum
country dagınık gösteriyo mutfagı yani çok geniş mutfaklarda kullanılabilir ancak.
Ama modern mutfaklarda da sıcak bir hava yakalamak zor bu yüzden ufak fikirler katmakta şart yoksa bana depodan farksız geliyo dolaplar falan :)

Açık renk , ferah :21:

Eki Görüntüle 1634073

Bu da benim mutfagım dediğin gibi el izi kir çok hızlı belli oluyor toz problemi yok ama tutma yerleri iz oluyor...birde oje falan kullanıyorsab dolapları açarken kuru dahi olsa kırmızı iz bırakıyor(bide dolaplarıda asetonluyorum

Ben de country tarzı seviyorum, daha sıcak, daha yuva kokuyor resmen. Mesela 3. fotodakinin daha değişik hali.
Çok açık renkler çiğ duruyor beyaz gibi. Çok koyu renklerse zamanla bunaltır. Artık çeşit çok. Mesela googlea country mutfak yazıp görsellerde aratın, kesin beğeneceğiniz modeller çıkar.

paylaştıklarına bayıldım bende yaptırmak istiyorum ama evim daha yeni bina mümkün görünmüyor bu sene atanırsam ilk işim amerikan mutfak yaptırmak olacak herhalde :)

bence mat yaptır country örneğindeki ilk resim çok güzel

benım country
evımın mobılyasıda ,mutfagıda
ve beyaz renk :)
memnunum

ya çok cici üle güle kullanın,
aynı çizgi filmlerdeki gibi yada şu barbie bebek evlerine benziyor çok tatlı:KK68:

benim mutfağım çok küçük büyük olsaydı kesinlikle country tarzını tercih ederdim ama modern yaptırdım yani dümdüz kapaklı bir mutfak girinti çıkıntı ayrıntı yok kapaklarını mat yaptırdım (zaten normalde mat oluyormuş üstüne kaplama yapınca parlak oluyormuş malzeme kendinden parlak değil yani)tıpkı country mutfaktaki gibi çok memnunum temizlemesi kolay,çizilmiyor,parmak izi olmuyor, parlamıyor ben memnunum şu an foto paylaşamıyorum zaten foto çeksemde pek belli olmaz dediğim gibi baya küçük bir mutfağım var

Canım daha güzelleri sizlerin olsun çok teşekkür ederim:KK68:

benim dolaplarım üst tarafı parlak beyaz alt kısımlar mat bambu rengi yaptırmıştım..gerçekten mat olan kısımların kullanımı çok rahattı..el izi vs olmuyordu..temizliğide çok rahattı..ama parlak kısımlar sürekli el izi gösteriyordu..mobilyacı hıgh gloss malzeme önermişti bize çizilmelere karşı dayanıklıymış iki buçuk sene kullandım cidden hiç cizilme olmadı..tavsiyem mat yaptırın..hatta dolap kulplarınıda heves edip parlak metal almayın..onlarda çok el izi gösteriyor..şu an ev değiştirdik yani mutfakta parlak beyaz...hoş görünüyor ama silip durmak gerekiyor..

cnm ben özellikle söyledim bu verdiğiniz karteladaki gibi mat olsunlar diye kartelalarda mat oluyor genelde tabi onlarıda kaplamadılarsa sende özel olarak söyleyebilirsin mat istiyorum parlak olmasın diye

benim dolaplarımın üst kısımları parlak beyazdı..tezgahın alt kısmındakiler ise mat bambu rengi..inanınki mat olan alt kısımların temizliğinde hiç sıkıntı yaşamadım..ıslak bezle silip geçiyordum..ama parlak olan üst kısımlarda sürekli el izi vardı..ben tayin nedeniyle şehir değiştirdim..dolayısıyla evde değiştirdim..şu anki dolaplarımda alt üst parlak beyaz lake sanırım..ve yine el izleriyle uğraşıyorum..bir de daha evvel dediğim gibi dolapların kulplarıda parlak metal olmasın..kulplarda ayrı can sıkıyor..çünkü aynı el izleri kulplardada olluşuyor..eski mutfağımın resmini koymaya çalışıcam ama oldumu bilmiyorum..Eki Görüntüle 1635780

Kendi evimde mutfak dolaplarım parlak lakeydi evet iz kalıyo ama dolapları Sadece tutma yerlerinden kullanıp açacaksın eşime ve kızıma tembih ediyordum dolaplara el sürmeyin diye ama beni dinleyen kimdi camsil sıkıp cam bezi ile siliyordum 10 dk da bitiyordu sadece el izleri için tabi

Kizlar Kafam cok karisti country degilde daha cok modern var icimde..

acaba üstünü parlak altini mat kullansam

hatta D dtnescafe nin mutfagi öyleymis mutfaginin resmini görebilirmiyim acaba cnm?

ben o tarz mutfaklarida cok begeniyorum

mesela bu mutfak lineadecor da 8 bin Tl teshir ürün

T095-I001-img-20140528-wa0001-1401438737-A.jpg

Üstü parlak krem alti Mat ceviz cok begendim kizlar.

böle nasil kullanislimidir kizlar?

cok güzel duruyor oda

hatta D dtnescafe nin mutfagi öyleymis mutfaginin resmini görebilirmiyim acaba cnm?

cok güzel duruyor oda

cok güzel duruyor oda
Koydum canım yukarıdaki msjımın altında resmi var..

Kullanacak olan sizsiniz, en önce sizin içinize sinmeli ;)
Malzemesini iyice sorun, mesela her ne kadar pahalı olsa da, üstüne hala sıcak tencere konmayan tezgahlar var, yanmaz değiller yani.

Gördüğüm en sevimli mutfaklardan biri balköpüğü isimli bloggerın mutfağı.
Mutfagı şirin göstermenin en önemli yolunun aksesuar olduğunun da ispatı bu mutfak :)
Pinterestte de çok güzel öneriler bulabilirsiniz.
country-beyaz-mutfak.webp
country-mutfak.webp

country-mutfak-ikea-terek.webp
country-mutfaklar (1).webp
country-mutfak-tasarimi.webp

Eklentiler

• country-mutfaklar.webp
    country-mutfaklar.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 510

Koydum canım yukarıdaki msjımın altında resmi var..

Kullanacak olan sizsiniz, en önce sizin içinize sinmeli :KK66:
Malzemesini iyice sorun, mesela her ne kadar pahalı olsa da, üstüne hala sıcak tencere konmayan tezgahlar var, yanmaz değiller yani.

Gördüğüm en sevimli mutfaklardan biri balköpüğü isimli bloggerın mutfağı.
Mutfagı şirin göstermenin en önemli yolunun aksesuar olduğunun da ispatı bu mutfak :)
Pinterestte de çok güzel öneriler bulabilirsiniz.Eki Görüntüle 1641931 Eki Görüntüle 1641932
Eki Görüntüle 1641933 Eki Görüntüle 1641934 Eki Görüntüle 1641936

Kizlar Acikcasi Kafam Baya karisik

Ama Parmak izini sevmiyorum country tarzi cok sevimli cok sempatik ama illaki mutfagimda siyah deri sandalyeler ve beyaz masa kullanmak istiyorum..

Country tarzinin oyma desensiz dümdüz kapaklardan parlak olmayan mat bembeyaz kapak yaptirsam pisman olurmuyum kizlar?

temizlik konusunda zorluk cekermiyim kizlar?

parlaklarin temizligi cok basit

matlarinki nasil süngerin yesil tarafi ile sürekli bastirarak temizlemek mi gerekiyor? biraz korkuyorum acikcasi

en icime sinen mutfak bembeyaz füme mermer ile.. parlak ve mst olmasini fazla önemsemiyorum artik hangisi daha kullanisli ve pratik olursa

Kizlar Acikcasi Kafam Baya karisik

Ama Parmak izini sevmiyorum country tarzi cok sevimli cok sempatik ama illaki mutfagimda siyah deri sandalyeler ve beyaz masa kullanmak istiyorum..

Country tarzinin oyma desensiz dümdüz kapaklardan parlak olmayan mat bembeyaz kapak yaptirsam pisman olurmuyum kizlar?

temizlik konusunda zorluk cekermiyim kizlar?

parlaklarin temizligi cok basit

matlarinki nasil süngerin yesil tarafi ile sürekli bastirarak temizlemek mi gerekiyor? biraz korkuyorum acikcasi

en icime sinen mutfak bembeyaz füme mermer ile.. parlak ve mst olmasini fazla önemsemiyorum artik hangisi daha kullanisli ve pratik olursa

Ben hiç kolay temizlenen, iz olmayan bir mutfak dolabı görmedim ve duymadım.
O yüzden içime sineni yaptırırdım, temizliğini çok kafama takmazdım sanırım

Ben hiç kolay temizlenen, iz olmayan bir mutfak dolabı görmedim ve duymadım.
O yüzden içime sineni yaptırırdım, temizliğini çok kafama takmazdım sanırım

matlar parmak izi belli etmio cnm parlaklar parmak izi belli edio mutfagi temizler temizlemez iz cikio bira ondan takildim insani sinir edwbilir diye :KK53:

kızlar bir kovaya su koyun ılık olsun.
içine ahşap temizleyici&parlatıcılardan 1 kapat dökün.
mikrofiber bezle ıslatıp iyice sıkın.
dolapları silin uzun bir süre ne toz oluyor ne de parmak izi kalıyor :)

cok güzel duruyor oda
bir de şimdiki fiyatlarına bakın lineadecor,intema vanucci uçtu fiyatlarda...gereksiz pahalı..

Back
X