• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak esyası tavsıyesııı

Gnrsrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
100
1
36
Hatay
Kızlar merhaba, ben de ceyız hazırlıklarıma mutfaktan baslayanlardanım :) mısafır ve gunluk yemek takımı, tencere ve catal bıcak takımım tamam. Sımdıde kahvaltı takımı, baharat takımı, caycı gıbı dıger mutfak esyaları tavsıyesı verebılecek var mııı

Kızlar merhaba, ben de ceyız hazırlıklarıma mutfaktan baslayanlardanım :) mısafır ve gunluk yemek takımı, tencere ve catal bıcak takımım tamam. Sımdıde kahvaltı takımı, baharat takımı, caycı gıbı dıger mutfak esyaları tavsıyesı verebılecek var mııı

Ben sadeci bir insan olduğum için Karaca'nın Golf serisini almıştım kahvaltı için. Çok sempatik geliyorlar hâlâ bana, bayılıyorum. Tavsiye edebilirim. Ona uygun baharat takımı da var Karaca'nın. Onu da tavsiye edebilirim.

Kucur la vega kahvaltı takımını aldımmmm :) ben de cıceklı boceklı sevıyorum galıba..

çaycı olarak kesinlikle korkmazın çaycı ve kahvecisi var renkli onu tavsiye ederim. ben kırmızısını aldım korkmazın ödüllü ürünü hem çok estetik duruyor hemde çok kullanışlı

Back