mutfak esyalarını ne renk almaılıyım

lalibela

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
227
0
296
Samsun
arkadaslar fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacim var tencere takımım ve demliklerimin sapları koyu mavi ne renk mutfak esyaları almalıyım gönlümde lila ve mor renler var ama karar veremiyorum fikirlerinize ihtiyacim var...

arkadaslar fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacim var tencere takımım ve demliklerimin sapları koyu mavi ne renk mutfak esyaları almalıyım gönlümde lila ve mor renler var ama karar veremiyorum fikirlerinize ihtiyacim var...

Mutfak eşyaları derken karıştırma kabı bunun gibi şeyler ise sapları koyu mavi diyosan turkuaz daha uygun olur gibi ama sen gönlünden geçeni dinle kullanıcak olan sensin içine sinsin

Mor ve lila bende düşünmüştüm ama bu renkler iştah açıyormuş mutfakta olmaması gereken bir renkmiş. Benim kahvaltı takımım pembe mor gerçekten çok keyifli kahvaltı yapıyorum yiyorum valla bi huzur veriyo renk yediriyor :) bende mutfağımı açık turuncu ve bej karışımı yaptım çok da güzel oldu çok ferah aydınlık temiz mis hem kirlenince göstermiyor fazla yıkayınca da çıkıyor felan çok memnunum :)

Bu arada ben Mutfak perde örtü onlardan bahsettim sen tam olarak ne soruyorsun arkadaşım :)

jeloo1981 ve emelhan yardımlarınız icin tesekkür ederim

ben mutfak esyası derken genel bütün parcaları kastetdim karıstırma kapları plastik kaplar , kahvaltı gündelik takımlar, halı örtü ve perdeler akla gelebilecek her detayı

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Mutfak Arac ve Gerecleri başlığına taşınmıştır
Bilginize.

arkadslar mutfagımı mavi-mor ve gri renk agırlıklı yapmayı dusundum sizce renkler uyumlu nasıl olur yardım edermisniz?

arkadslar mutfagımı mavi-mor ve gri renk agırlıklı yapmayı dusundum sizce renkler uyumlu nasıl olur yardım edermisniz?

Gayet uyumlu olur grrinin yanında mutlaka canlı renkler olmalı,benim küçük ev aletlerim hepsi gri inox şeklinde aldım,plastikleride turkuaz ve fuşya alıcam içim açılsın biraz yemek yapmaya teşvik etsin:34:

Gayet uyumlu olur grrinin yanında mutlaka canlı renkler olmalı,benim küçük ev aletlerim hepsi gri inox şeklinde aldım,plastikleride turkuaz ve fuşya alıcam içim açılsın biraz yemek yapmaya teşvik etsin:34:

harika düsünmüsüsün mavi fusya cok yakısır..

mavi mor bogar mı acaba sıkıcı bir renk olsun da istemiyorum araya pembede karsıtırsammı?

Back