Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacim var tencere takımım ve demliklerimin sapları koyu mavi ne renk mutfak esyaları almalıyım gönlümde lila ve mor renler var ama karar veremiyorum fikirlerinize ihtiyacim var...
arkadaslar fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacim var tencere takımım ve demliklerimin sapları koyu mavi ne renk mutfak esyaları almalıyım gönlümde lila ve mor renler var ama karar veremiyorum fikirlerinize ihtiyacim var...
Mutfak eşyaları derken karıştırma kabı bunun gibi şeyler ise sapları koyu mavi diyosan turkuaz daha uygun olur gibi ama sen gönlünden geçeni dinle kullanıcak olan sensin içine sinsin
Mor ve lila bende düşünmüştüm ama bu renkler iştah açıyormuş mutfakta olmaması gereken bir renkmiş. Benim kahvaltı takımım pembe mor gerçekten çok keyifli kahvaltı yapıyorum yiyorum valla bi huzur veriyo renk yediriyor :) bende mutfağımı açık turuncu ve bej karışımı yaptım çok da güzel oldu çok ferah aydınlık temiz mis hem kirlenince göstermiyor fazla yıkayınca da çıkıyor felan çok memnunum :)
jeloo1981 ve emelhan yardımlarınız icin tesekkür ederim
ben mutfak esyası derken genel bütün parcaları kastetdim karıstırma kapları plastik kaplar , kahvaltı gündelik takımlar, halı örtü ve perdeler akla gelebilecek her detayı
Gayet uyumlu olur grrinin yanında mutlaka canlı renkler olmalı,benim küçük ev aletlerim hepsi gri inox şeklinde aldım,plastikleride turkuaz ve fuşya alıcam içim açılsın biraz yemek yapmaya teşvik etsin
Gayet uyumlu olur grrinin yanında mutlaka canlı renkler olmalı,benim küçük ev aletlerim hepsi gri inox şeklinde aldım,plastikleride turkuaz ve fuşya alıcam içim açılsın biraz yemek yapmaya teşvik etsin