• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak duvar rengim

thesecrets

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
1.007
586
123
Selam arkadaşlar; Yeni evime mutfak yaptırıyorum. Mutfak dolapları kırmızı-beyaz, tezgahım siyah, fırınım ve buzdolabım gri, tezgah arası cam mozaiklerim de kırmızı, siyah, beyaz ve gri renklerinde olacak.. Bu durumda duvar rengim beyaz mı olmalı gri mi karar veremedim. Aslında beyaz yaptırmak istiyorum ama çok çabuk kirlenir diye çekiniyorum açıkçası, çok açık tonlarında gri yapsam hoş durur mu sizce, yoksa mutfağımı çok boğar mı? Fikir verebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)

Benimde dolabım beyaz tezgah siyah duvar rengim kumbejiydi:50:bu yıl marshal ın kataloğundan renk sçtik özel karışım oluyor ya hani makine karıştırıyor hee ondan:1:grinin en açığını seçtim sonuç çok çok iyi oldu ayy kumbejiyle nasıl kullanmışım mutfağımı diyorum daha bi guzelleşti mutfağım herkeste çok beğendi açık gri olsun bence beyaz olmasın dolap beyaz duvar beyaz :45:sen bilirsin canım karar senin

bizde mutfağı yeni yaptırdık
mutfak dolapları alt dolaplar siyah üst dolaplar kırık beyaz,ara fayanslarda siyah-beyaz karışık böyle olunca ben duvaar rengini "kum beji" istedim ve hakikaten çok güzel oldu;)

Benimde dolabım beyaz tezgah siyah duvar rengim kumbejiydi:50:bu yıl marshal ın kataloğundan renk sçtik özel karışım oluyor ya hani makine karıştırıyor hee ondan:1:grinin en açığını seçtim sonuç çok çok iyi oldu ayy kumbejiyle nasıl kullanmışım mutfağımı diyorum daha bi guzelleşti mutfağım herkeste çok beğendi açık gri olsun bence beyaz olmasın dolap beyaz duvar beyaz :45:sen bilirsin canım karar senin

kumbeji benim sevdiğim bir renk ama marshal da koyu oluyor yani markaya göre değişiyor:31:bende evimde kumbeji istedim ama çok koyu olmuş şimdi dediğin gibi karışım kyapıldı duvarda denencek inş.istediğim gibi olur:31: duvar bence mutfakta gri olmamalı alt komşum beyaz gümüş dolap yaptırdı çok güzeldi ama sonra gri boya yapılınca dolapları göstermedi bence beyaz yaptır

bizde mutfağı yeni yaptırdık
mutfak dolapları alt dolaplar siyah üst dolaplar kırık beyaz,ara fayanslarda siyah-beyaz karışık böyle olunca ben duvaar rengini "kum beji" istedim ve hakikaten çok güzel oldu;)

resim koysana canım ya merak ettim,gerçi artık benim dolaplarda bitti takılacak ama yinede fikir olsun

benim yatak odam siyah beyaz. duvarına polisn rüya rengi yaptım ve okadar güzel olduki. gri gibi duruyor ama çok güzel oldu. görenler çok beğeniyor bütün evimi o renge boyatmadığıma çok pişman oldum.

Yerler de beyaz parke olucakk, o yüzden emin olamadım açıkçasıı.. Beyazı seviyorum aslında ama çok çabuk kirlenir mii diye düşünüyorumm.. Bir de sim katıyolarmış boyalara, birazcık sim katarak çok açık gri yaptırırsam farklı olur diye düşündümm ama kararsızım halaa.. :(

Tercih senin tabiki ama nacizane fikrim yerler parke olmasın çünkü parkede su damlasa leke yapıyor:50:hem dayanıklılık açısından hem kullanış bakımından kalebodur yaptır derim şimdi çok değişik taşlar .çıktı vitra da kendinden simli kalebodurlar var grisi kremi her rengi var derz arasıda o tonlarda olunca temizliği de kolay oluyor yani duvarlarında sim kullan ma ,imkanın varsa vitra ya bi git simli taşları gör çok şık bence :34:

Tercih senin tabiki ama nacizane fikrim yerler parke olmasın çünkü parkede su damlasa leke yapıyor:50:hem dayanıklılık açısından hem kullanış bakımından kalebodur yaptır derim şimdi çok değişik taşlar .çıktı vitra da kendinden simli kalebodurlar var grisi kremi her rengi var derz arasıda o tonlarda olunca temizliği de kolay oluyor yani duvarlarında sim kullan ma ,imkanın varsa vitra ya bi git simli taşları gör çok şık bence :34:

Artık çok geç, parkelerimizi aldık bile :( Ama birçok yerde okudum, parkeci de söyledi, su tesisatıyla ilgili herhangi bir problem ya da su baskını fln olmadığı sürece parkelere birşey olmayacağını söylüyorlar. Yanii yere su döküldüğünde hemen temizlenirse herhangi bir problem yaşanmıyormuş.. Parke daha sıcak geliyor bana, bakalımm umarım pişman olmam :)

Back
X