Mutfak Dekorasyonu mutfak dolaplarının olduğu yere fayans yerine doğal taş görünümlü seramik olur mu?

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet arkadaşlar temizliği nasıl olur yağlanma falan olur büyük ihtimal mutfak sonuçta

mutfak dolaplarım beyaz parlak mebran deseni bu şekilde

siyah çimston tezgah,
evyemde bu olucak

beyaz cam ankastre ocak istiyorum

ama davlumbaza karar veremedim contry davlumbazlardan istiyorum şunlardan ama tahta görünümleri uymaz gibi geliyo yada büyük ihtimal bunlardan istiyorum ama kullananlar memnun mu iyimi bilmiyorum böyle işte kızlar fikir verirseniz sevinirim :16:

buda uygulanmış bi örnek

Son düzenleme:
Merhaba Beyaz Renk Mutfakları çok severim öncelikle belirteyim.

Mutfak alnında taş yerine Flex C Ment : Gallery Decorative Stone Concrete Wall Overlay Vertical Stamping Exterior Interior Stamps Training Eco Friendly Thermal Surfaces Advanced Color Concrete Mix ürünlerini tercih etmenizi tavsiye ederim temizlik konusunda hiç problem çıkartmıyor daha önce denedim.

Davlumbaz konusunda hem maliyet hemde kalite bakımından öneririm.

Saygılarımla

Mimar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Beyaz Renk Mutfakları çok severim öncelikle belirteyim.

Mutfak alnında taş yerine Flex C Ment : Gallery Decorative Stone Concrete Wall Overlay Vertical Stamping Exterior Interior Stamps Training Eco Friendly Thermal Surfaces Advanced Color Concrete Mix ürünlerini tercih etmenizi tavsiye ederim temizlik konusunda hiç problem çıkartmıyor daha önce denedim.

Davlumbaz konusunda hem maliyet hemde kalite bakımından Eki Görüntüle 405883 öneririm. Silverline Rustic

Saygılarımla

Mimar

Mutfak

önerileriniz için teşekkür ederim seramik yerine önerdiğiniz ürün plastik malzemedenmi yapı marketlerinde bunlara benzer bi ürün görmüştüm biraz yapay gibi duruyodular ama

Plastik değil uygulanış şekli Flex-C-Ment.mpg - YouTube tamamen sizin hayal gücünüze kalmış uygulamalar yapabilirsiniz. insan sağlığına zararlı hiç bir madde içermez..

canım ya pisliğ çok olur yaplancak ister istemez
daha güzel modellerde vae sen bilirsin cnmm
vala bi kukllan hoşuna giderse mutlaka bana mesaj çek olur mu
:34:

Bence cok degisik olur bende bir arastirayim bunu ya ben hic gormedim dokunmadim bu tas desenlilere elleyince toz falan cikiyomu acaba ya pek bi cahil gordum kendimi

duyanlar,bılenler,gorenler,kullananlar ılgılenenler..
lutfen lufteen bılgı ıstıyoruz..
temızlıgı ve nasıl kapak modellerı olabılecegı
mat,parlak yarı mat..
gıbı her konuda yardııım..

o taşları silmek ,temizlemek cok zordur ya.Bide silsen bile temizlenir mi ki ? Çok şık durduğu kesin,bende çok begeniyorum :15:

Back
X