Mutfak Dolaplarımı Boyadım

muhteşem olmuş eline emeğine sağlık canım iyi günlerde kullan

çok güzel olmuş emeğinize ellerinize sağlık
Bişi merak ettim sanırım kalebodurlarda değişmiş onları değiştirirken alttakini söküyolar mı? yoksa üzerine yaıştırılıyor mu?

emeginize saglik cok guzelolmus. bende sizinle ayni kapaklara sahip portmantomu beyaza boyamak istiyordum. konunuza denk geldim boya ismi icin ayrica tesekkurler

Elinize kolunuza sağlık maaaşallah.. Çok güzel olmuş..Gerçekten zımparası çokkkkk zor olmuştur eminim..Bravoo

merhabalar harika olmuş ellerinize sağlık güle güle kullanmanız dileğiyle.
bende ahşap sandalyelerimi boyamak istiyorum yalnız mobilyacı bir arkadaşımız bana hiç uğraşmamamı, boyadığım takdirde de çok kısa bir süre de kağıt gibi soyulacağını söyledi sizde böyle bir sıkıntı oldu mu ? boya attı mı yada zarar gördümü acaba bilgi verirseniz çok memnun olurum

deişimm diye ben bunaa derimm vallahı :))))))))) cok süper olmuşş konuya bakmadım ne zaman yazılmış ama yorum yapmadan geçemedim :)

yaa bunun için çok yetenekli olmak gerekiyormu ben cesaret edemiyorum bi türlü

harika olmuş emeğinize sağlık

Ayy çok güzel olmuş ya, tam benim istediğim gibi bembeyaz.. Yapmaya Cesaret edemiyorum :26: Ya olmazsa böyle :26:

sizi tebrik ediyorum, harika olmuş, ellerinize sağlık... Ben de kitaplık boyamak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum... Ben de en kısa zamanda uygulayacağım teşekkürler bilgiler için, emeğinize sağlık

aferim sana kız........becerikli kızların hepsine 10 üzerinden 10...

güle güle kullan......

merhaba ben de yeni üyeyim.ellerinize sağlık,sanki kendi dolaplarımı sizde gördüm ve hayalimi siz gerçekleştirmişsiniz. bende de aynı dolaplardan var ve ben de uzun zamandır düşünüyorum.ben başlarsam yaparım ama kaynam,eşim,kaynatam hepsi bir olurlar ve deli ederler.ben de vaz geçerim.inşallah kendi evim de olur bembeyaz dolaplar.

harika olmussmutfagin havasi degismis resmen
ikea mutfaklarindan firlamis sanki

harika olmuş. gözlerime inanamadım. tam country tarz bi mutfak dolabı olmuş :) Bence aynı şekilde erzak dolabınızıda boyayın. Güle güle kullanın :)

Sevgili arkadaşlar,
Uzunca bir süredir uzak kalmışım forumdan, sizlere yanıt veremedim kusura bakmayın.
Güzel yorumlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim...

Fayanslarımla ilgili bir soru gelmişti. Fayanslarımı değiştirmedim. Üzerini dc-fix ile kapladım. Sudan, yağdan etkilenmedi, Nisan 2013'ten beri kullanıyorum. Bulaşık makinamı da aynı şekilde kaplamıştım, hiç bir bozulma, yırtılma olmadı.

Sandalyelerini boyamak isteyen arkadaşım, tek söyleyebileceğim ne boyarsan boya öncelikle iyice bir zımparalamanız gerekiyor. Ben çok fazla dökülme problemi yaşamadım, ilk acemilik zamanında dipte köşede kurumasını beklemediğim yerlerde biraz sorun yaşadım o kadar. Benim kullandığım yerine solvent bazlı yağlı boya kullanabilirsiniz ki sanırım dökülme problemi solvent bazlı yağlı boyada daha az olur. Bunu boya fabrikasından satış departmanından bir bey söylemişti. Üşenmeyip arayıp sormuştum:)

Ben kayınvalidemlerin evinde oturuyorum, çok tepki alırım diye korkmuştum, bu ne böyle bembeyaz diyecekler diye aksine çok beğendiler. Biraz cesaret derim!:)

Bir arkadaşım da 10 gün önce aynı tarzda koskocaman mutfak dolaplarını boyadı. Tezgahını, fayanslarını kapladı, kulpalrı değiştirdi. Tamamen yepyeni bir mutfak oldu. Hatta benimkisinden daha modern ve daha güzel oldu.

Bu şekilde boya yapmak isteyen arkadaşlarıma söyleyeceğim şu: Atınca kıyamayacağınız, salon takımı, yataka odası takımınızı bu şekilde boyamamanızı öneririm. Bunlar devamlı kullanılan mobilyalardır ve boyada atmalar olabilir. Sürekli boyama şansınız da yoktur.

Ama eski bir mobilyada kaybedecek birşeyiniz yok bence deneyip stres atmaya değer hanımlar!:)

Kesinlikle olmadı. Benim solvent bazlı yani tinerle kullandığımız yağlı boyaya alerjim var, evimde de küçük bebeğim var, bu boya su bazlı ve kokusuz. İçiniz rahat olsun...

Gerçekten çok güzel olmuş, çok ferah duruyor güle güle kullanın.Bu arada maşallah baya becerekliymişsiniz :)

Vay vay çok süper olmuş. Küçük üstü ekmeklik olan dolabıda boyarsın bence:) oda kırmızı olabilir halına uygun. Kırmızı beyaz yakışır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…