Mutfak dolapları

Shut Up_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
1.500
2.172
53
Merhaba hanimlar benim aklima takilan bir sorunum var. Maddi durumlardan dolayi kirasi daha uygun bir eve tasinma karari aldik ve tasinacagimiz ev cok eski mutfak dolaplari da duz beyaz tahta dolaplardan ama dedigim gibi o kadar eski ki gerçekten görüntü olarak kötü şu an böyle kapaklı mutfak yoktur o derece eski kapaklar, bazilari döküluyor. Kapaklar tamir edildikten sonra daha hos bir goruntu icin ne yapabilirim fikri olan ya da kendi dolap kapaklarini da kendi fikirleriyle degistiren var mi?

Boyayabilirsiniz , yapışkanlı folyolar var onlarla kaplayabilirsiniz . YouTube de kendin yap videolarında var inceleyin isterseniz

Boyayabilirsiniz , yapışkanlı folyolar var onlarla kaplayabilirsiniz . YouTube de kendin yap videolarında var inceleyin isterseniz

Çok tesekkurler arama motorunda bir seyler baktim pek sonuc cikmadi bir de oradan bakayim insallah boya filan da tutar. Bir de kulplari degistireyim diyorum insallah duzelir.

Allah herkese hayirlisi ile ev versin kiracı olmak cok zor.

Çok tesekkurler arama motorunda bir seyler baktim pek sonuc cikmadi bir de oradan bakayim insallah boya filan da tutar. Bir de kulplari degistireyim diyorum insallah duzelir.

Allah herkese hayirlisi ile ev versin kiracı olmak cok zor.
Bende düşünüyorum bu aralar, ev bizim ama eski . Dolaplarım da şu çerçevesi kahve içi bej var ya ondan .. ya boyuycam ya da yapıştırma..

Merhaba hanimlar benim aklima takilan bir sorunum var. Maddi durumlardan dolayi kirasi daha uygun bir eve tasinma karari aldik ve tasinacagimiz ev cok eski mutfak dolaplari da duz beyaz tahta dolaplardan ama dedigim gibi o kadar eski ki gerçekten görüntü olarak kötü şu an böyle kapaklı mutfak yoktur o derece eski kapaklar, bazilari döküluyor. Kapaklar tamir edildikten sonra daha hos bir goruntu icin ne yapabilirim fikri olan ya da kendi dolap kapaklarini da kendi fikirleriyle degistiren var mi?
Folyo ile kaplayabilirsiniz

Bende düşünüyorum bi aralar, ev bizim ama eski . Dolaplarım da şu çerçevesi kahve içi bej var ya ondan .. ya boyuycam ya da yapıştırma..

Bir arkadasim yapistirma yaptik ama soyuldu dayanmadi dedi o yuzden arada kaldim. Bu evin dolaplari gercekten eski komple beyaz dumduz, kulpu yuvarlak tahta olanlar var ya oyle yani boyansa bile şık durur mu belirsiz ortaya nasıl bir sey cikacak merak ediyorum. Ama bir cozumden baska care yok

Bir arkadasim yapistirma yaptik ama soyuldu dayanmadi dedi o yuzden arada kaldim. Bu evin dolaplari gercekten eski komple beyaz dumduz, kulpu yuvarlak tahta olanlar var ya oyle yani boyansa bile şık durur mu belirsiz ortaya nasıl bir sey cikacak merak ediyorum. Ama bir cozumden baska care yok
Yapıştırmadan önce hafif islatinca çıkmaz canım..
Bi araştır dene derim..

taşınmada maliyetli oluyor . Ben de kiracıyım ara sıra benim de aklıma gelmiyor değil ama en az 700 800 isterler taşınmak için sonra uğraşması da dert diyip vazgeçiyorum

Ben yatak odasını total 300 lira hallettim.
Ama folyonun markası çok önemli.
Bu asla soyulmadı, yolunmadı
Papağanlara bile direndi.
Çamaşır suyuyla bulaşık süngeriyle silip, duru bezle köpüğü alırım.
Bence başarılı işe yarar

Ben yatak odasını total 300 lira hallettim.
Ama folyonun markası çok önemli.
Bu asla soyulmadı, yolunmadı
Papağanlara bile direndi.
Çamaşır suyuyla bulaşık süngeriyle silip, duru bezle köpüğü alırım.
Bence başarılı işe yarar
Çok beğendim yaa..
Yapıştırma olduğu belli bile olmuyor

Çok beğendim yaa..
Yapıştırma olduğu belli bile olmuyor
Değil mi?
Ürün kaliteli.
Benim elim yatkın değil bu tür işlere, ama ben bile yaptım
Yeni dolap alacaktım, 1200 istediğim dolap
Bünün maliyeti 300 oldu iste. Ne boya ne taşıma

Kulplari degistir boya yada folyo ile kapla ....mutfak ve banyo icin folyolar var suya neme karsi dayanıklı onlardan alabilirsin bide tezgah arasina al yapıştır ... renkli aksesuar halisi perdesi derken gzuel bişey olur

Kulplari degistir boya yada folyo ile kapla ....mutfak ve banyo icin folyolar var suya neme karsi dayanıklı onlardan alabilirsin bide tezgah arasina al yapıştır ... renkli aksesuar halisi perdesi derken gzuel bişey olur

Cok tesekkurler insallahh olur

Back
X