• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolabının içleri

asya miray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
3
0
1
35
Merhabalar, ben yeni üyeyim. Sizlere bişey soracağım. Benim mutfak dolabının içi kufleniyor nedenini anlayamadim bu durum neden olur acaba başına gelen var mı, benim için büyük sıkıntı çok kötü kokuyor dolabı açınca.

Ev rutubetli olabilir mi
Yani evin banyosunun tavanında kufleniyor ama orası havasız olduğu için mutfakta kapı var balkonun hava aldığını düşünüyorum yeterince, ve ev kiralık altı yıldır bu evde oturuyorum şimdiye kadar mutfak dolaplarında küflenme gibi bir sorun yaşamamıştım rutubet olsa daha öncede olmaz mıydı bilemedim bir aydır böyle oldu. Ve mutfak dolabının sadece köşe taraftaki kuflendi diğerlerinde herhangi birşey yoktur. 🤔

Yani evin banyosunun tavanında kufleniyor ama orası havasız olduğu için mutfakta kapı var balkonun hava aldığını düşünüyorum yeterince, ve ev kiralık altı yıldır bu evde oturuyorum şimdiye kadar mutfak dolaplarında küflenme gibi bir sorun yaşamamıştım rutubet olsa daha öncede olmaz mıydı bilemedim bir aydır böyle oldu. Ve mutfak dolabının sadece köşe taraftaki kuflendi diğerlerinde herhangi birşey yoktur. 🤔
Rutubet hiç yaşamadım ama belki üstten komşu akıtan bir şeyi oldu yada zmaanla oldu. Ama en iyi cevabı mobilyacı verir çünkü onlar hep görüyorlar bu tarz seyler

Merhabalar, ben yeni üyeyim. Sizlere bişey soracağım. Benim mutfak dolabının içi kufleniyor nedenini anlayamadim bu durum neden olur acaba başına gelen var mı, benim için büyük sıkıntı çok kötü kokuyor dolabı açınca.
Mutfak dolaplarına herhangi bir yerden su geliyor olabilir mi? Dolapların arkasında kalan duvardan rutubet vs?

Üst katın temiz su borusu dolabın arkasına akıtıyor bence

Dolabin geldigi duvar tarafindan su almasi olabilir. Mutlaka bi yerden su aliyordur. Birde boyle biseyi daha once yasamadim dediniz bu kuflenen yere islak biseyler koyuyormusunuz bazen dikkatsizce islak koyuldugundada olabilir ve kapali oldugu icin kurumaz kuflenir.

Back