Mutfak böcek sorunu ve çözüm

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar mutfağımda küçük küçük hamam böceğine benzer bişey var geceleri çıkıyor hamam böceği de olabilir ama boyut hep küçük aynı boyut en fazla 5 kuruş demir para büyüklüğünde gördüm. 2 gündür de banyodan çıkıyorlar. Ilaclatmayi düşündüm ama bebeğim var daha küçük. İlaçlama dışında ne yapabilirim marketlerde hani böcekleri öldürecek kutular oluyor ya küçükken görmüştüm adını da bilmiyorum böcek savar diyeyim artık o tarz bişey nerden bulabilirim koyucam böyle yere sağda solda gezemicek bidaha da gelmicekler

Benim suan oturduğum evde öyle malesef.
Mutfak tezgahınn uzerinde hic bir zaman yiycek icecek agzi açık birsey birakma ve lavobani temiz tut.
Vlla bende ilaclatmadm ama sureklu o tablet bocek ilaclarindan alıyorum kesiyir. Arada cikiyor ama onu da boyle uzerine sıkınca ölüyorlar bur ilac aldim ondan sıkıyorum oluyorlar. Seninkiler bide buyuk degilmis benim kiler eşek kadar yaaaa.
Bide ben hamam boceginden cok tiksinirim ve korkarım.
Istemedigim ot burnunun ucu misali...
Ben oyle cozum buldum şimdilik.
6 aya da bu evden tasincam insallah.
Resmen böcekler yuzunden nefret ediyorum evden

Ya ben kucugundende bugundende illallah ediyorum küçüğünü de öldürüp eşime toplatiyorum pisliğini. Bi ara psikolojim çok bozulmuştu evlenmeden önce eski oturduğumuz yerde büyük büyük vardı yere baka baka yuruyodum akşamları öyle takıntı yapmıştım. Valla ben şey istiyorum elimi surmiyim hiç mucizevi bi tablet koyayım 1. Gün 2. Gün derken 3.gun gelmeye cesaret edemesinler.

Kalorifer böceği olabilir mi acaba. Maalesef ilaçsız kurtulmak pek mümkün değil bunlardan. Ama kotrine diye bir ilaç var kokusuz su bazlı, bebeklere bir zararı yokmuş. Eczaneden falan bulursunuz muhtemelen. Acayip de hızlı çoğalıyor bunlar biz ciddiye almamıştık bir iki görünce ama evi ele geçirdiler resmenbirde raid tabletlerden dolap altına bulaşık makinesi altına tezgah altlarına falan koyun. 3 ay etkili o tabletler.

Kalorifer yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…