- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Yani aliyorum aliyorum yine eksik cikiyor yine hergun marketteyim ve gunluk alisveris cok pahaliya geliyorAylik veya on bes gunde bir alisveris guzel cozum aslinda
Tam olarak ne acidan dertlisin?
Resimle adim haketten sey olmus aczikKullanıcı adında bi tuhaf resminde öyle
O zaman haftalık ne yemek yapacağını kararlaştır, ona göre alışveriş yap.Yani aliyorum aliyorum yine eksik cikiyor yine hergun marketteyim ve gunluk alisveris cok pahaliya geliyor
belki 10_20deyince cok gelmiyor ama
Hergun hergun harcaniyor
Tam rayina oturtmak istiyorum
Bu fotoğraf size mi ait, maşallah çok yakışan bi çiftsinizResimle adim haketten sey olmus aczik
Evet,cok sagolBu fotoğraf size mi ait, maşallah çok yakışan bi çiftsiniz
Evet jersey cok pahali bir yana,yanlis alisverisle iki kati para gidiyor resmenBu ara bende farkettim bunu cidden alışveriş yaparken eksik var. Habire alışveriş ve market ziyareti. Ama meyve fiyatları cok yüksek hani mevsim meyvesi alayım dedim çok pahalı. Buzdolabı çok iyi degil o yüzden sebzeler cok dayanmıyor sürekli almak gerekiyor. Bilmiyorum bakalım ne olacak bu pahalılık.
Ben aciklama yapiyorum. Bu hanim yabanci bir beyle evliydi kendisi ve kocasinin fotografi yanlis hatirlamiyorsam.Resminiz ve isminizle ilgili halk açıklama beklıyoğğrr
Ahahah amerikada yasiorum diosun yani :) o zaman senin sorunun pahalilik degil is bilmemezlik ama ablalar guzel demis. Planli olursan yettirirsinEvet jersey cok pahali bir yana,yanlis alisverisle iki kati para gidiyor resmen