mutfaginiz nekadar büyük ???

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
Selam kizlar yeni bi eve tasinacagiz ama mutfagi com kucuk ya bence 8 metre kare 4 metre mutfak yaptirdik 1 tarafa diger tarafada 60cm eni boyu 2 metrelik kiler dolap yaptirdim. Buzdolabi ve buzlukta o tarafa gelicek bide sigarsa masa sandalye koymak istiyorum. Sizin mutfaklar nekadar yetermi 4 metre mutfak nedersiniz ??????????

canım benim mutfak 10 metre kare bende açılan kapanan masa ve üst üste gecen sandalyelerde aldım

Bende hic olmassa oyle bisey alicam canim ya küçük mutfak hic istemiodum sansima oyle denk geldi tsk cevabin icin
rica ederim canım moralin bozulmasın inşallah ileride cok büyük mutfaklı evlerimiz olur biliyor musun küçük mutfaklar düzenli oluyor fazla eşya olmuyor emin ol sende memnun kalacaksın...

rica ederim canım moralin bozulmasın inşallah ileride cok büyük mutfaklı evlerimiz olur biliyor musun küçük mutfaklar düzenli oluyor fazla eşya olmuyor emin ol sende memnun kalacaksın...
Orasi öyle bi masam sandalyem sigsin baska bisey istemiyorum zaten. Mutfagimda oturim butun gun mutfak delisiyim ben hihihu

Eklentiler

• PE179294.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 162
  • PE181365.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 145
  • PE332190.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 203
  • PE285692.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 164
  • PE298367.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 170
  • PE415456.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 167
bende canım aynı senin gibi bak senin için ne buldum
Heh iste boyle bisey istiyorum. Bak simdi benim mutfagimda 2 metre yer kaliyo boyuna eninede 70-80 cm falan olur heralde olcmedim tam olarak mutfak bi kurulsun oyle olcucem nekadar yer kaliosa ona gore bisey alicam artik. Hamur islerini fln orda yapmak istiorum o yuzden cok kucuk olmasin ama bakalim sigmasi onemli canim

canım bu resimler ikeadan bakarsın ölçersin ona göre hayırlısı artık canım , sana özel mesajda atıım

Valla bnmde butunn gunm mutfakta geçiyo.. Kiradayken mutfağım çok kuçuktu ve içimde kalmıştı.. Şimdi çok şukur kocaman bi mutfaklı ev aldık.. Kiradayken insanın pek bi alternatifi olamayabilio. İdare et kendi evin olursa seçici davranırsın..

Ay cok sanslisin cnm. Sevindim senin adina :) insallah benimde bi gun buyuk bi mutfagim olur. Saglikla sihatla mutlulukla oturmak nasip olsun insallah hepimize amin :)

canım bizde ev alacağız ve mutfa aşırı küçük 6 metre ancaktır.
bi taraf zaten dolap olacak diğer taraf içinde şöyle düşündüm
masa daraltır dolap yaptırmazsam eşyalarım sığmaz
yerden boyu 1 m. civarında dolap içi 40 cm tezgah uzunluğunuda 120 cm şeklinde yaptırıp
altına tekerlek koydurcam, mutfak dolabının bir ksmı bu olacak ve tezgah taşınır hale gelecek
tezgahın üstüne katlanır raylı bi kat (dosya kapağı gibi düşün) daha eklettircem salon masaları gibi düşünn açınca yemek masası olacak kapanınca dolap haline dönecek böyle bişey yaptırabilrsin belki
sandalyeleri nasıl muhafaza ederim onu düşünemedim henüz :)

Hmmmmm anladim canim... ben bugun internetten baktim 80x80 cm masalar var acilabiliyo acilinca 136 cm oluyo ufak sandalyelerde buldum ic ice girebiliyolar oyle bisey alirim sanirim bakalim. Tavsiyen icin tskler canim seninde yeni evin ve mutfagin hayirli olsun insallah

canım bak mutfagında bunlardan kullanabilirsiniz

Eklentiler

• Mobilya_2023950.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…