Mutfağında plazma olanlar bir sorum olacak!

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar eşim bana hediye olarak mutfağıma küçük bir plazma aldıbayanssulusmilezemuszemus:kedi: kullanan arkadaşlara sorum duvaramı monte yaptırdınız yoksa bir yeremi koydunuz?eğer duvara koydurduysanız riciverı yani digiturk kutusuda varsa onu nasıl koydunuz?çünkü duvara monte edildiği için yer olarak biraz problem çıkıyor bu şekil kullanan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar şimdiden saolun arkadaşlar opuyorumnanaktanboshayallersmile

Benim mutfağımda LCD var canım. Fazla yer işgal etmesin diye duvara monte ettirdim. Bizde digi yok, bu nedenle sözettiğin sorunu yaşamadık. Olsaydı LCD'nin hemen altına veya yanına bir raf yaptırmayı düşünürdüm. Fotoğrafta yarısı çıkmış ama belki bir fikir verir sana.

çok teşekkür ederim anuşka peki kablolar nerede gözükmüyormu duvara monte ettirdiğinde?

TV nin sağ üst kısmında anten ve priz var canım. Biraz görünüyor tabi ama başka yolu yoktu malesef.

plazmanın arkasına bir panel yaptırabilirsiniz mutfak dolabı renginde ve dolaplı

panelin üzerinede plazmayı monde ettirirsiniz kabloda görünmez bunun gibi ya da siz çizebilirsiniz

Eklentiler

• $artekm0069b.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 91
Bizim de mutfaktaydı önce sonra oturma odasına eldık. mutfktayken fayans aralarına gelen yere kablo kanalı ile gizlemiştik kabloları. receiver olsaydı koçtaş ta çok güzel raflar var onlardan alabılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…