• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagın yerını degıstırmek mumkun olmazmı ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
malum suanda gundemımım ev degıstırmek ve tadılatına baslanması
mutfak buyuk ama cocuk odası olacak olan yer dahada buyuk cok fazla buyuk onunde balkon var
mutfak ve bu oda arasında banyo var
o cocuk odası olacak olan yerı mutfak yapıp balkıonu 1.5 metre ıcerı cekıp kıs balkonu yapmak yazın masamızı oraya koyup orada yemek yemek ıstıyoruz
mutfakta cocuk odası olacak
ama benım babam usta dıyorkı olmaz mutfak boruları 70 lık
tesısat banyodan cekılecek lavabodan onlarda 50 lık dıyor odayı dolasırken tıkanma olup basınıza ıs acar dıyor yapılır ama cok pahalı cıkar dıyor
merak eıdyorum yaptıran varmı acaba?
ev 140 metre kare alan bızım ıcın cok fazla buyuk
ıkı balkonu vs var

sımdıkı mutfagın oldugu yerın yanında oluyor balkon ama onunde olsa da guzel olur gıbı gelıyor

neyse mutfagı tasıyan varmı aramızda ?

aynı konuyu 2. buraya actım cunku orada kımse gormuyor :1: yonetıcılerın ellerınden gozlerınden operim kusura bakmasınlar bu aksama kadar netlesmemız lazımda :16:

mutfak buyuk ama cocuk odası olacak olan yer dahada buyuk cok fazla buyuk onunde balkon var
o cocuk odası olacak olan yerı mutfak yapıp balkıonu 1.5 metre ıcerı cekıp kıs balkonu yapmak yazın masamızı oraya koyup orada yemek yemek ıstıyoruz
tesısat banyodan cekılecek lavabodan onlarda 50 lık dıyor odayı dolasırken tıkanma olup basınıza ıs acar dıyor yapılır ama cok pahalı cıkar dıyor
ıkı balkonu vs var

sımdıkı mutfagın oldugu yerın yanında oluyor balkon ama onunde olsa da guzel olur gıbı gelıyor

aynı konuyu 2. buraya actım cunku orada kımse gormuyor :1: yonetıcılerın ellerınden gozlerınden operim kusura bakmasınlar bu aksama kadar netlesmemız lazımda :16:

benim bi yakınım taşıyacaktı mutfağı oturma odasına, ama ustalar çok masraf çıkardı vazgeçtiler, bence babanın dinle yerinde kalsın mutfak cnm

bence gerek yok...
baban da ustaymış madem, ,işi ehline bırakmak gerekir bu konularda...

yok mutfak kotu degıl zaten buyuk gene kucuk degıl ama balkonu one alıp teras gıbı bısey yapardık hem ben ne ugrastım bahce kat ıcın esımı ıkna edemedım
sımdıde edmeıyorum gercı :) babam ınsaat ustası tesısatı oyle boyle bılıyor
aslında mutfak dolapcılarda ıyı bılır herhalde dımı
babamda 1 yapılacak olan yer 5 yapılır bu tesısatı oraya tasırken dıyor :S

ıkı balkonu vs var

Eger masrafını 7 8000 bını bulur borular kırılması fayans badana boya elektırık tasınmasıgoze alıyosan yaptır bız o sekılde yaptırdık hatta odadakı balkonu kırdırıp balkona ısı yalıtımı yaptırdık cok genıs oldu orayada kose takımı aldık olmıcak sey degıl evın zaten buyukmus masallah

Maddı acıdan sorun olmazsa yaptır ne olcak fotosunu yukleme sansın varmı

Eger masrafını 7 8000 bını bulur borular kırılması fayans badana boya elektırık tasınmasıgoze alıyosan yaptır bız o sekılde yaptırdık hatta odadakı balkonu kırdırıp balkona ısı yalıtımı yaptırdık cok genıs oldu orayada kose takımı aldık olmıcak sey degıl evın zaten buyukmus masallah

canım zaten boya badana laımnart
kapılar mutfak fayans banyo fayans dolap hersey degısecek
yanı ek masraf anca tesısat olur nasıl oldu sııznkı nereyle neresını degıstırdın
ben oraya oturma odası yapmıcam ama ıcerı balkon alacagım ıcın belkı 2 bı koltuk alırım resmı varsa cok merak ettım
balkonu genısletıp 1.5 metre balkon var 1ç5 metre da ıcerı alınca 3 metre balkon olacak guzel olur mısafırde orada agırlanır

evın resmı yok ama odanın resmı var bıde suanda mutfgın resmı var eklıyım ben hemen
ıste bu odayı mutfak yapmak ıstıyorm
duvar ıcerı alınacak galıba sızde balkonu almıssınız tam ıstedıgım gıbı

Eklentiler

• $1354130420579.webp
    $1354130420579.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 1.177
  • $1354130399936.webp
    $1354130399936.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 1.316
  • $1354130389470.webp
    $1354130389470.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.085
bu mutfakla oda arasında banyo var
ben su karsı duvara ısterım dolabı babam ıse tam karsı duvara olur anca banyodan tesısat alınır dıyor ama dedıgım gıbı duvar ıcerı alınacak balkon genısleceyegı ıcın 2 metr ebı alan kalıyor dolabıda koyunca 1.5 metre tezgah kalır ocak fılan dahıl ıcıne
karsı duvar olursa babam olmaz cok ugrastırır tesısat saglam olmaz egımler olmaz vs dıyor :S

Mutfak dolapçıları pek bilmez o işleri canım.
İnşaat ustaları bilir ki, bu durumda baban en iyisini biliyordur.
Şimdi dışarıdan tesisatçı getirsen , ''abla cok masraf çıkarır , hemde ileride sorun olur sana'' demezler ki.
Onların canına minnet , ne kadar iş, o kadar para.
Banyonun tesisatını da yenileriz olur derler.
Sen babanı dinle bence.
ama tabi yine sen bilirsin.

Ev 140 metre kare alan bızım ıcın cok fazla buyuk
ıkı balkonu vs var

Aynı konuyu 2. Buraya actım cunku orada kımse gormuyor :1: Yonetıcılerın ellerınden gozlerınden operim kusura bakmasınlar bu aksama kadar netlesmemız lazımda :16:

her zaman evin en büyük en güzel odasını çocuğa verme taraftarıyım
öte taraftan çok masraf olacaksa ve ilerde başınıza iş açabilecekse zaten girme bence o işe

bu mutfakla oda arasında banyo var
ben su karsı duvara ısterım dolabı babam ıse tam karsı duvara olur anca banyodan tesısat alınır dıyor ama dedıgım gıbı duvar ıcerı alınacak balkon genısleceyegı ıcın 2 metr ebı alan kalıyor dolabıda koyunca 1.5 metre tezgah kalır ocak fılan dahıl ıcıne
karsı duvar olursa babam olmaz cok ugrastırır tesısat saglam olmaz egımler olmaz vs dıyor :S

Arada banyo tesısatı ısı bozuyo bence dokunmaaa ben arkanarkaya sandım once ama ılla bı deyısıklık yapmak ıstıyosan mesela mutfak penceresının onune lavoboyu cek derım L modelı cok hos olur bu mutfak ıcın

Şimdi dışarıdan tesisatçı getirsen , ''abla cok masraf çıkarır , hemde ileride sorun olur sana'' demezler ki.
Sen babanı dinle bence.

Sen babanı dinle bence.

katılıyorumm..aynen böle düşünüyorum bende :ssz::ssz::ssz: herkez kazanç peşindee :ssz::ssz:

$image.webp

Mesela kapının acıldıgı yer tarafına masayı uc kısının oturabılcegı bı masanyaptır mutvak bunsekılde daha ıyı durucaktır

$image.webp
$image.webp
$image.webp

Bak ıkıncı fotodakı cızımde degerlendırıp
3 fotoda yuksek sandalyelerı kapının acıldıgı tarafta dar yaptırıp alan genıs olur orta alanı degerlendırmenı onerırım bu skılde mutfak cok ferah olur
Yanı duvar tarafına bole bı masa yaptır &&&&& yada tezgah

Son düzenleme:
evet bende dolabımı degısıcem beyaz ve murdumolacak camın onune L donecek orada lavabo olacak su orada olacak yanı
yan yana bunlar arada banyo var dedıgım gıbı tesısat cok uzun uzadıya uzuyormus

dolapcıda tesısat hazır olsun benım ıcın olur der dıyorlar

babamda olmaz demıyor olur neden olmasın ama tesısat ıcı pahalı cıkar ve arıza verebılır dıyor :S

buarada cocuk odası ıcın cok buyuk geldı bana gunes alıyor oglene kadar o kısım ogleden sonra one donuyor normalda bu oda tum apartmanda yatak odası , oturma odası olan yerlerını ben yatak odası yapıcam onu yanı
balkonda cocugum ıcın ıyı olabılırdı salıncak asardım tavana vs

kocamda oraya mutfak tasınmıyorsa balkonuda genısletmem dıyor cunku banyoda genıslemeyecegı ıcın uzunlamaya balkon once darr sonra 2 metre sonra genısleyecek bı 2 metre kadar daha S: nasıl karar versem bılemıyorum

Back
X