• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagimin rengi konusunda kararsızım

efeycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
60
0
0
Bursa
bende mutfak yaptırıyorum çizimleri bitti ama rengine karar veremiyorum.bende kahve krem istiyordum,mutfakçım çok sade olur dedi kafamı karıştırıdı hangisi güzel acaba fikir verebilirmisiniz?Eki Görüntüle 225288 $avangart-mutfak-g1a.webp siyahıda beyazla düşünüyorum. birde mermerit tezgah kulanan varmı üzerine evye konulursa zamanla akar dendi lavabo bütün olunca daha kulanışlı oluyormuş?

Son düzenleme:
canım bende kahve krem düşünüyorum ama ne yalan söyliim abanoz daha güzel geldi bana burda...abanoz güzel güzel olmasıda acaba sıkırmıyımdien ben de cesaret edemiyorum..birde üst kısım daki renk ne acaba beyaz mı?aaaayyy caba abanoz mu yapsam bende..bende kendi konuma foto yükledim bi baka istercen canım sanada fikir olr çünküdüşündüğümüz renk tonları aynı..:32:

Biz de alt dolapları avrupa teak üst dolapları beyaz akçaağaç yaptırıyoruz. O da güzel oldu. Bitince resim eklerim.

bende mutfak yaptırıyorum çizimleri bitti ama rengine karar veremiyorum.bende kahve krem istiyordum,mutfakçım çok sade olur dedi kafamı karıştırıdı hangisi güzel acaba fikir verebilirmisiniz?Eki Görüntüle 225288 Eki Görüntüle 225289 siyahıda beyazla düşünüyorum. birde mermerit tezgah kulanan varmı üzerine evye konulursa zamanla akar dendi lavabo bütün olunca daha kulanışlı oluyormuş?

Seçimlerinizi yaptınız belki çoktan ama ben de bu aralar mutfaklar üzerine epeği yoğunlaştığım için bildiklerimi yazmak istedim.

Mermerit tezgah üstünde eviye akma yapar mı bilmiyorum, ama eviye bir kaç cm. tezgahın üstünde kalacağı için kullanışsız olacağını, kendinden lavabolu olmasını tercih etmenizi öneririm. Ama minicik bir lavabo da yapmasınlar, bazen öyle ufak tutuyorlar ki içinde tencere tepsi yıkamak bir ızdırap olabiliyor. Mermerit çizilebiliyor/kesilebiliyor diye duydum. Bazı kullananlar tencereyi ocaktan alıp direkt tezgaha konmasınında bir sorun olmadığını belirtirken, bazıları çatlamalar yaşamışlar. Biraz tedbirli olmakta yarar olabilir kullanım sırasında yani.

Renk konusunda bence siz neyi beğenirseniz onu yaptırın. Kullanılacak malzemeleri, mermerit, tezgahın üzerine konacak taş dahil, yanyana koyup, gözünüzle görüp ona göre karar verin bence. Ben kahverengini pek sevmem, ama kahverengi olacaksa 2. rengi, mermeritin tonuna göre bej ya da beyaz arasında bir tercih yapardım. Biraz renksiz olacağı konusuna katılıyorum, ama siz bu renkleri seviyorsanız, tezgahın üstündeki bölüme kullanılacak taş ile renklendirebilirsiniz pek ala da. Koyduğunuz resimlerde 1. mutfağın renkleri benim daha çok hoşuma gitti.

Güle, güle kullanın.:nazar:

açık renk olsun daha ferah durur. ben olsam soldakini seçerdim.güle güle otur yeni evinde

teşekür ederim hepinize zeytinle beyaz yaptırmaya karar verdim alt dolaplar zeytin üstler parlak beyaz olucak karşı duvarın dolaplarıda beyaz olucak sanırım güzel durucak ama modası gecer diye korkuyorum.birazda olsa kararsızım siyah beyaz olsunmu diye.

Back
X