Mutfağımı yeniledimm:))

Icap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
115
99
33
Merhaba Arkadaşlar,

Yakında düğünüm var. Henüz yolun başında olduğumuz için haliyle evimiz yok;) Ancak kendi evim olmasa da içimin sinmesi açısından eve ufak tefek masraflar yaptık. Bunlardan birisi de mutfağı yenilemek oldu. Şu yapışkanlı folyolar resmen hayat kurtarıcı bir rol üstlenmiş;) Nişanlımın da elinden böyle işler gelir, tüm mutfağı bunlarla kapladı. (fayans, tezgah hariç) Ortaya gerçekten çok güzel bir manzara çıktı.

Kiracı olup da mutfak dolaplarını sevmeyenler için ilham olsun:) Eski mutfak dolapları fotoğrafta pek belli olmasa da baya bir yıpranmıştı. Şimdi güzel güzel yemekler pişirebilirim sevimli mutfağımda artık;) Ev henüz tamamlanmadığı için ufak tefek eksiklikler var idare edin;)

Eklentiler

• eski 2.webp
    eski 2.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 5.402
  • eski 1.webp
    eski 1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 6.721
  • yeni 3.webp
    yeni 3.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 5.032
  • yeni 1.webp
    yeni 1.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 5.843
  • yeni 2.webp
    yeni 2.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 5.196
yapışkan ile mi yaptın. bu beyaz folyodan bende arıyorum. kızımın çekmecesini beyaz yapacagım. nerden bulabilirim . beyaz herzanm asil duruyor. çok güzel olmuş.

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:) Folyoları Koçtaş'tan aldım. Beyaz folyoların mat ve parlak olmak üzere iki seçeneği var. Ben parlak olanı tercih ettim. Parlak olanı daha şık bana göre.

Ya cok güzel olmuş bende çok yapmak istiyorum fakat benım dolapların kenarları çıtalı şekilde bazen çıtaları sökülse yapsam nasıl olur acaba diorum :( birde bu dolaplar yağlandımı nasıl temizlenir

Ya cok güzel olmuş bende çok yapmak istiyorum fakat benım dolapların kenarları çıtalı şekilde bazen çıtaları sökülse yapsam nasıl olur acaba diorum :KK43: birde bu dolaplar yağlandımı nasıl temizlenir

Aslında bu konularda biraz maharetin varsa, o çitaların eninde ve boyunda folyoları kesersin, gayet de olur bence. Baktın kötü duruyor en kötü ihtimalle denemiş olursun:) Yine kenarları farklı, ortası farklı olmak üzere sevdiğin iki renk üzerinde çalışabilirsin.

Yorumlar için de ayrıca teşekkür ederim:)

süper bi fikir çok güzel olmuş sağlıkla huzurla oturursunuz inşallah.:KK9::KK9:

Back
X