Mutfak Dekorasyonu Mutfağımı renklendirmek için fikirleriniz lazımmmm:-)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul

KIZLAR KİRADA OTURURKEN HEP KAHVE VE TONLARIYDI KULLANDIĞIM RENKLER.artık kendi evimdeyim.tüm odalarımın dekorasonunu tamamladım.sadece mutfak kaldı.dolap ve fayans renklerine göre bi seçim yapmam lazım.ve krem kahve istemiyorum artık.halımı,masa örtümü sandalyeleri ve avizemi değiştiricem.renk uyumu benim için çok önemli.bu mutfakta sizce MOR nasıl gider?yemek takımım kahvaltı setim biçok dolap içi aksesuarım mor.çok mu boğar sizce?

mor kahve dekorasyon fotoğraflı önerileriniz var mı??şimdiden teşekkürler))

tatlım mutfağın çok güzel gerçekten fikrimi söylemem gerekirse mora ençok uyumlu renkler fıstık yeşili ve oranj olabilir

Son düzenleme:
bence kahve ile zeytin yeşili çok uyumlu.mor pek uymaz gibi geldi

canım bence sarı gri mor bu üç renk birbirine çok yakışıyor fotoğraf eklerim senin için buldukça :)

canım burda mesela gri ile mor çok hoş görünüyor

Eklentiler

• $rrr.webp
    14 KB · Görüntüleme: 578
mor da olabilir bence kötü durmaz aslında.

mesela halı ve lambayı da değiştirdiğimi düşünütsek bu resimdekiler nasıl?mutfağın genel tonuna uyar mı sizce?

mutfağınızın bir duvarını da farklı bir renge boyayabilirsiniz. bence pembe yada yeşil olabilir. pembeli yeşilli çiçekli fon perde olabilir mesela

Mor kötü bir renk seçimi değil bence. klasik renklerden sıkılanlar için tercih edilebilir. zaten hazır mutak üreticileri de artık mor renk ürünleri kataloglarına almaya başladılar. aşağıda bu anlamda size örnek olabilecek mutfak resimleri paylaştım. bence gözünüze hoş gelen renk ve sizi mutlu edecek renk en iyi tercih olur

Son düzenleme:
üst dolapların beyaz kalabilir. Alt dolap rengi mor olsun. Mor her ne kadar ara renk olsada Htek başına kullanılırsa boğulursun. Beyaz katarak daha soft yumuşak bir hale getirmiş olursun..Mor rengini ortaya çıkaran en iyi renk beyazdır. Ve ara fayansların parlak cam gibi mozaiklerle mor-beyaz karışımı olabilir.

Ben tam anlamadim. Bu mutfak eski mutfaginiz mi? Yeni mutfaginiz mi?
Yani bu dolaplara mozaiklere vs. uyacak bir canli ton mu ariyorsunuz?

Kahverengi ile uyumlu renkler:

Zeytin yesili, turkuaz ve turuncu - beyaz olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…