• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagimi karincalar basti yardm edin kizlar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar bi kac gundur bu sorunla karsi karsiyayim dolabin icindekilere saldirmaya basladilar tezgahin ustunde bi damla bsey olsa geliyorlar ne yapmam lazim nasil engellerim bunu dogal yontem veya ilac tavsiyesi olan var mi

Salatalik kabugu diye duymstum ne kadar dogru bilemiyorum ama olduklari yere salatalik kabugu koyarsani gelmz diye biliyorum hergun degistirmeniz lazim fakat

Çıktığı yeri bul canım sonra orayı silikonla tıka bebek pudrası da ise yarıyor inşalah yakında giderler geçen yıl.kafayi yiyordum karincalardan

yeni kurtulduğum yöntemi paylaşayım ben de.yoğun oldukları yerlere tarcın tozu serpin.azalacak ama bvitmeyecek.1-2 gün devam edin.hiç kalmıyorlar.hem öldürmemiş oluyorsunuz hem de evde bebek çocuk varsa tehlikeli madde kullanmamış oluyorsunuz.

Çıktığı yeri bul canım sonra orayı silikonla tıka bebek pudrası da ise yarıyor inşalah yakında giderler geçen yıl.kafayi yiyordum karincalardan
Bnde gecen gun yiyordum kafayi ya sinir oldum her delikten cikiyorlardi bi suru öldürdm walla mecbur

yeni kurtulduğum yöntemi paylaşayım ben de.yoğun oldukları yerlere tarcın tozu serpin.azalacak ama bvitmeyecek.1-2 gün devam edin.hiç kalmıyorlar.hem öldürmemiş oluyorsunuz hem de evde bebek çocuk varsa tehlikeli madde kullanmamış oluyorsunuz.
Tmam canm sagol deneyecm fikirlerinizi

İlaçlaya İlaçlaya zor kurtuldum
Kolay gitmiyorlar canım
Umarım giderler

Kizlar bi kac gundur bu sorunla karsi karsiyayim dolabin icindekilere saldirmaya basladilar tezgahin ustunde bi damla bsey olsa geliyorlar ne yapmam lazim nasil engellerim bunu dogal yontem veya ilac tavsiyesi olan var mi
Gecen senede benim olmustu. Raid karinca yemi var. Huylandiginiz her yere yerlestirin. Bir tane karinca gormeyeceksiniz emin olun.

Saol canm tarcinin etkisini gordum olmazsa onuda denerm
Tarcin tuz vs serpilecek seyler bana zahmet geliyor. Cunku her sildiginizde tekrar dokmek zorundasiniz. Ve kotu goruntu veriyor.Bu raid karinca yemi temiz islem al istedigin yere koy. Temizlik yaparken kaldir sildikten sonra yine koy.

Back
X