• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfağımı cokkk Seviyorum

_DeReN_

🎈 Gurur & Mert 🎈
Pro Üye
28 Kasım 2006
3.481
748
648
Aslında Resimler Çok Detaylı Değil Öylesine Çekilmişti :42:
Baktım Herkez Paylaşmış Bende Paylaşayım Dedim :21:

1312.jpg

1315.jpg

Son düzenleme:
Bir ömürde kocayasın mutfağınla : -) arkadaşım

tertemiz ve ferah bir mutfak..güle güle kullan cnm....:6:

çok begendim bende böyle istiyorum benim mutfağımın şeklinede çok benziyor ama açık renk. bende böyle koyu istiyorum acaba yapışkanlı folyo ile yapabilirmiyim. dolaplar aynı benim dolaplarımdan denesemmiki

tertemiz ve ferah bir mutfak..güle güle kullan cnm....:6:

güle güle kullan canım çok ferah ve geniş bi mutfak çok güzel

ay çok şirin geniş geniş ferah bir mutfaın var güle güle eskit canım

çok begendim bende böyle istiyorum benim mutfağımın şeklinede çok benziyor ama açık renk. bende böyle koyu istiyorum acaba yapışkanlı folyo ile yapabilirmiyim. dolaplar aynı benim dolaplarımdan denesemmiki

çok güsel duruyo mutrfağın ferah aydınlık güsel yemekler pişirmen dileğiyleee

Hepinize Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar :71:

Serpil Folyo Hakkında Pek Fikrim Yok Canım Fakat Yapan Arkadaşları Gördüm Güzel Özenle Kaplandıktan Sonra Şık Duracağını Düşünüyorum :87:

ohh ohhh geniş geniş.. ferahhh .güzel güzel yemekler yapıosundur orda.mmmhhh çok güzel güle güle kullan canım

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

Back
X