- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolabımı yanı onu anlamadımMutfağımı fotoğraf paylaşmıştım...
Evet evet dolaplarDolabımı yanı onu anlamadım
Ha bence olur ya bence krem ya da beyaz yapın dıye dusunuyorum . Instagramda goruyorum hatta bende bu aralarda sephalarım ve sararan tuvalet dolabım ıcın ıstıyorumEvet evet dolaplar
Zamanla sararma oluyormuş diye beyaz almıştım sonradan daha kötü olmasın diyeHa bence olur ya bence krem ya da beyaz yapın dıye dusunuyorum . Instagramda goruyorum hatta bende bu aralarda sephalarım ve sararan tuvalet dolabım ıcın ıstıyorum
Benımde mutfak dolabım beyaz acıkcası ama folyo degıl , hava alıyorsa yeterınce hemen sararmaz dıye dusunuyorumZamanla sararma oluyormuş diye beyaz almıştım sonradan daha kötü olmasın diye
Silinebilir folyolar ve sudan etkilenmeyen.Folyo nasıl temizlenecek peki, kirlendikçe yenisi mi yapılacak, boya kaliteli ve silinebilir seçilirse kullanışlı olur
Silinebilir folyolar ve sudan etkilenmeyen.
Kumbeji daha iyi olur,fayans ve tezgahla uyumlu olur.Marshall luxe parlak kumbeji rengi aldım. Tamamen o renk yapıcam sizce?
Marshall luxe parlak kumbeji rengi aldım. Tamamen o renk yapıcam sizce?
Beyaz çok sırıtcaktı eğer koyu gelirse beyaz katarım ama krem gibi oluyorKeşke beyaz alsaydınız.
Daha ferah dururdu
Beyaz çok sırıtcaktı eğer koyu gelirse beyaz katarım ama krem gibi oluyor
Beyaz baya baya sırıtan bi beyaz aşırı göz alıcı. Belki mutfağım çok dolaplı olmasaydı yapardım. Ama buda kırık beyaz zaten koyu değilSalon kırmızı siyah beyaz gri demişsiniz.
Beyaz sırıtmazdı.
Kulplarınızıda siyaha boyayabilirsiniz.