Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz derim yada beyaz tonları.Tezgahın üstünde de çok fazlalık var bence kaldırın onları kullanacagınız zaman çıkarırsınız .Mutfak dolaplarınızada folyo ile kaplayabilirsiniz hatta kahverengi fayans kısmına bile yapabilirsiniz yapı marketlerde olur hem de yepyeni bir mutfak gibi olur.Açık mutfak salonumda kırmızı gri beyaz siyah hakim. Sizce ne renk yapmalıyız???
Değiştirmene gerek yok yapı marketlerde mutfak için çok güzel folyolar var alır yaparsın sen bile tanıyamazsın.Okudum hepsini çok teşekkürler fikirleriniz için. Fayans ve tezgahı değiştiremeyeceğim için alakalı olsun istedim. Biri üstleri beyaz altları çok koyu bordo yapabilirsin demişti. Aslında ben bembeyaz istiyorum ama u olduğu için oda yorar diye düşündüm
Çok çıkıntı olduğu için folyo zor dediler sordum:)Değiştirmene gerek yok yapı marketlerde mutfak için çok güzel folyolar var alır yaparsın sen bile tanıyamazsın.
kim zor dedi usta mı belki onlar mutfagı baştan aşağı değiştirsinler diye demişlerdir .Böylelikle sizede bir sürü masraf çıkacak.Çok çıkıntı olduğu için folyo zor dediler sordum:)
Yok yakın bi tanıdığım satıyorlar onlara sordumkim zor dedi usta mı belki onlar mutfagı baştan aşağı değiştirsinler diye demişlerdir .Böylelikle sizede bir sürü masraf çıkacak.
Mutfağımı fotoğraf paylaşmıştım...Nereyı boyayacaksınız anlamadım
zaten salon kırmızı tonlarında bordo veya başka bi kırmızı tonu çok fazla olur tavsiye etmem iki renk yaptırma benceOkudum hepsini çok teşekkürler fikirleriniz için. Fayans ve tezgahı değiştiremeyeceğim için alakalı olsun istedim. Biri üstleri beyaz altları çok koyu bordo yapabilirsin demişti. Aslında ben bembeyaz istiyorum ama u olduğu için oda yorar diye düşündüm
resimden çıkıntılı durmuyor hiçYok yakın bi tanıdığım satıyorlar onlara sordum