• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfağımda sona yaklaşırken

20ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
64
0
86
Denizli
üzereyiz yeni tekrar foto çekeceğim yerker de laminat döşendi ama ben bu fotoları önce çekmiştim en kısa zamanda onlarıda eklerim yorumlarınızı bekliyorum

haa bu arada alt dolap kapaklarım değişecek ben çizgileri yanlamasına istemiştim mobilyacım atlamış tekrar yapılıyor...

$11062011871.webp$11062011866.webp$11062011867.webp$11062011868.webp$11062011869.webp$11062011870.webparkadaşlar sizlerden aldığım bilgiler doğrultusunda sona ermek

şuan karışık gözüküyo biraz ama bitince çok güzel olucaktı mutfağın canım inşallah bir an önce biterde bir an önce kullanmaya başlarız:52::52:

Evet biraz karışık değil tamamen karışıkta inşallah bir an önce biter bende onu istiyorum ama olmuyor.. Bu iş çok zormuş çıldırmak üzeryim kafayı sıyırcam

bana göre bu hali bile çokkkk güzel yerleşmiş eşyalar eklenmiş resimlerini merakla bekliyorum.güle güle güle oturun harika.

Evet biraz karışık değil tamamen karışıkta inşallah bir an önce biter bende onu istiyorum ama olmuyor.. Bu iş çok zormuş çıldırmak üzeryim kafayı sıyırcam

Çok güzel olacağa benziyor:nazar:, yeni resimlerini de bekleriz. Ben biraz yerlerin laminant olmasındn korkarım, ama burada okuduğum kadarıyla kullananlar memnun. Güle güle kullanın.

Back
X