• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağıma tezgah, tezgah dolap arası seramiği, parke fikir (resimli)

lolova

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
598
24
643
Muğla
Merhaba kızlar, uykularım kaçtı şu konuya bi el atıverin noolur.
Aşağıdaki linkte de fotoları olan mutfağımı üst kata taşıycaz.
Haliyle tezgah, duvar seramiği ve zemin yeniden yapılacak. Sizce bu dolaplara hangi renkler ve hangi malzemeler uyar???
Zemini meşe rengi laminant parke yaptırmak var aklımda şimdilik, tezgak mdf olabilir, kafam çok karışık.
Yapı market ismide verebilirsiniz, yada tecrübeli arkadaşlar fikir lütfen.
Bana yardım edene allah dünyanın en güzel mutfağını nasip etsin, daha ne diyim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/216014-evim.html

Ben sizin yerinizde olsaydın mürdüm ya da lacivert tezgah ve seramik yerine sırlı koyu ayna kaplama kullanırdım.
Yerlerde de bir o kadar kahve ve bej renklerinden uzak dururdum, parkeye ya en açık ya da en koyu tonları tercih eder mürdümle dolapların zıtlığını ortaya çıkarırdım.
Tabi bu benim zevkim, sizi bilemicem.:44:

Ben sizin yerinizde olsaydın mürdüm ya da lacivert tezgah ve seramik yerine sırlı koyu ayna kaplama kullanırdım.
Yerlerde de bir o kadar kahve ve bej renklerinden uzak dururdum, parkeye ya en açık ya da en koyu tonları tercih eder mürdümle dolapların zıtlığını ortaya çıkarırdım.
Tabi bu benim zevkim, sizi bilemicem.:44:

canım bahsettiğin sırlı koyu ayna kaplama ile ilgili link yada foto gönderebilirmisin? bulamadım ben

canım bahsettiğin sırlı koyu ayna kaplama ile ilgili link yada foto gönderebilirmisin? bulamadım ben

İnanır mısınız, daha birkaç gün önce beğenmiştim bir alışveriş sitesinde şimdi kampanyası bitmiş ve kaldırılmış:(
En iyi şöyle anlatırım sanırım, koyu renk cam masalar vardır ya siyah cam olarak mı geçiyor öyle bir şey.
Onun arkasına ayna sırı çekiliyor, böylece tezgah ve yukardaki dolap arası seramikle kaplanması gereken yerler komple bu ayna ile döşeniyor.
Mekanı hem olduğundan çok daha büyük, hem oldukça şık gösteriyor.
Normal ayna olsa basitleştirir ama bu siyaha yakın olan renk çok sofistik bir hava katıyor.
Bu fırınların falan da camları genelde sırlı siyah camdır, ankastrelerin siyah kısımları da öyle.
Bir kar sır attırın o ölçüdeki siyah cama, şahane olacaktır eminim.
Foto bulursam da hemen ekleyeceğim.

$DetayResimHandler.webp

Bir tane benzer buldum, bu biraz daha açık renk, bir kat daha sır atılabilir aynaya.
Ama nasıl duracağı hakkında bir fikir size diye düşünüyorum.

tezgah arası cam diye geçiyo galiba, çok süper bişiy bu canım, çok teşekkür ederim

birde cam tuğla düşünüyorum tezgah arasına ama gece ürpertici olurmu acaba diye kafama takılıyo, umarım kullanan birine rastlarım bura:9

birde cam tuğla düşünüyorum tezgah arasına ama gece ürpertici olurmu acaba diye kafama takılıyo, umarım kullanan birine rastlarım bura:9

Dediğiniz şeyi gözümde çok canlandıramadım, bir kullanan varsa fotoğraf yükler inşallah.
Size gerçekten en önemli tavsiyem kahve,krem gibi tonlardan uzak durmanız olacaktır.
Artık çok klasik oldu bu renkler ve bence bir mutfağı gösteren koyu ve açıklığın buluşması.
Beyaz-siyah, mürdüm-krem, lila-gri, lacivert-fuşya gibi.
Hele de dolaplarınız krem renk, çok kolay seçimlerle hem modern hem de göz alıcı bir mutfağa ulaşabilirsiniz.

Arama motorlarından tarasım mutfaklar yazıp aratın bir isterseniz, renk ya da malzeme olarak hoşunuza gidecek detaylar olabilir, burada paylaşınlarla da hakikaten en şık mutfağa sahip olursunuz.
Birgün evlenirsem o en şık tacını alırım ama:9::9:

arattırdım ve kararsız biri olarak çok güzel bir tabloyla karşılaştım:) meşe renginin akağaç dolaplarıma uyacağını düşünüyodum ama siz yeni bir bakış açısı getirdiniz olaya, sizden foto bekliyorum

Back
X