• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfağıma perde seçelim:)

mucizegibisin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
333
242
303
Kızlar sizce hangi zebra? pliseli mutfakta nasıl durur çok mu klasik olur ki kararsız kaldım:44

: $nam4oqi6tdgo5zkl9w7y.webp$lewrztahfzck3jmpxslz.webp

evlenirken normal bir perde takmıştım ama şimdi zebra istiyorum sanırım. Zebraların desenlileri var ama mutfağım biraz küçük geniş ferah dursun istiyorum o yüzden ekru olsun dedim.

Hmm. Mutfağınız sadeyse hareketli olanı seçin renk karışımı varsa mutfakta sade olan zebrayı seçebilirsiniz

Benim mutfağımdakide, pliseli zebra perde.
Fikir olması açısından, kendi mutfağımın fotoğrafını ekledim.
bana göre klasik durmuyor.ama yinede sen bilirsin cnm
$149202_511871578918573_1019693216_n.webp

pilise falan anlamam ama benimki ilkine daha çok benziyor. bence hoş duruyor, ilk zamanalr sinir olsam da. ben normalde rengarenk bir şey istiyordum ama balkon kapısı olunca mecbur bundan aldık. diğer cicili bicili aksesuarlarımla gayet hoş oldu :16:

pilise falan anlamam ama benimki ilkine daha çok benziyor. bence hoş duruyor, ilk zamanalr sinir olsam da. ben normalde rengarenk bir şey istiyordum ama balkon kapısı olunca mecbur bundan aldık. diğer cicili bicili aksesuarlarımla gayet hoş oldu :16:

Benim de balkon olduğu için daha fazla karanlık olmasını istemediğimden beyaz zebra tercih etmeyi düşünüyorum.

Back
X