Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlenirken normal bir perde takmıştım ama şimdi zebra istiyorum sanırım. Zebraların desenlileri var ama mutfağım biraz küçük geniş ferah dursun istiyorum o yüzden ekru olsun dedim.
evlenirken normal bir perde takmıştım ama şimdi zebra istiyorum sanırım. Zebraların desenlileri var ama mutfağım biraz küçük geniş ferah dursun istiyorum o yüzden ekru olsun dedim.
Benim mutfağımdakide, pliseli zebra perde.
Fikir olması açısından, kendi mutfağımın fotoğrafını ekledim.
bana göre klasik durmuyor.ama yinede sen bilirsin cnm
Benim mutfağımdakide, pliseli zebra perde.
Fikir olması açısından, kendi mutfağımın fotoğrafını ekledim.
bana göre klasik durmuyor.ama yinede sen bilirsin cnm Eki Görüntüle 1177395
pilise falan anlamam ama benimki ilkine daha çok benziyor. bence hoş duruyor, ilk zamanalr sinir olsam da. ben normalde rengarenk bir şey istiyordum ama balkon kapısı olunca mecbur bundan aldık. diğer cicili bicili aksesuarlarımla gayet hoş oldu
pilise falan anlamam ama benimki ilkine daha çok benziyor. bence hoş duruyor, ilk zamanalr sinir olsam da. ben normalde rengarenk bir şey istiyordum ama balkon kapısı olunca mecbur bundan aldık. diğer cicili bicili aksesuarlarımla gayet hoş oldu