• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfağıma nasıl bir perde önerirsiniz?

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorummm

$doruk sebul 068.webp$doruk sebul 066.webp

pencerenin yerine göre değişir bu durum. pencere önünde lavabo varsa zebra perde tavsiye ederim pencere önünde hiçbişey yoksa boydan boya perdelerden. pencere önünde petek felan varsa da stor perde öneririm ben.
senin pencerelere bence zebra yakışır...

zebra perde. foto alıntıdır:
z2.jpg

Son düzenleme:
pencerenin yerine göre değişir bu durum. pencere önünde lavabo varsa zebra perde tavsiye ederim pencere önünde hiçbişey yoksa boydan boya perdelerden. pencere önünde petek felan varsa da stor perde öneririm ben.

canm tavsiyen için tşkkür ederm , ben de düşündm zebra yı ama , 3 cam olduğu için çok masraflı olucak ki, kendi evimiz değil ayrıca :59:

canm tavsiyen için tşkkür ederm , ben de düşündm zebra yı ama , 3 cam olduğu için çok masraflı olucak ki, kendi evimiz değil ayrıca :59:

valla cnm arkadaşım ikili camına ve tekli camına aldı toplamda 150-200 gibi bişi ödedi diye biliyorum. çok da pahalı sayılmaz ama tabii bütçeni bilemicem. stor perdelerden daha ucuz olduğunu biliyorum ama çünkü yapılmıyor hazır satılıyor. bi araştır istersen. bi de kirada bile olsan diyelim başka bir eve gittin ikili camın var gene kullanabilirsin. ikisini yanyana takarak kullanırsın. diyorum ya stor gibi değil bunlar çok farklı. biraz jaluzi mantığı var.

Back
X