- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii

Nasıl olmuş? Önerilere ve yorumlara açığım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden iki pencere var o biraz tuhaf olmus onun dısinda guzel gule gule kullan tadilatmi yaptrdin.![]()
![]()
![]()
![]()
Nasıl olmuş? Önerilere ve yorumlara açığım?
Neden iki pencere var o biraz tuhaf olmus onun dısinda guzel gule gule kullan tadilatmi yaptrdin.
İlk iki fotoğraf önceki hali. Son iki fotoğrafta şimdiki hali.Aaa bide dolap siyahmi beyazmi farkli fotolar
Evet folyo ile kapladık. Ama tek zor olur. Biz iki kişi yaptık. 6 saatimizi aldı.Gayet güzel olmus elinize sağlık. Folyo ile mi kapladiniz yoksa boya mı. Bende mutfagimi yenilemek istiyorum ama maalesef eşim ne gerek var diyor o yardim etmezse de yapamam tek basima
Umarım hayaliniz gerçek olur. Bende çok seviyorum. Önümde açık.ben lavaboda pencereye hayranım çok güzel oluyor hayalim öyle bir lavabosu olan mutfak güle güle kullan canım
Evet folya ile kapladık. Gerçekten aydınlık oluyor. Yemek yerken 2 lambayiya açardık. Şimdi işe davlumbaz ışığı yetiyor.Çok güzel olmuş, tertemiz duruyor beyaz dolaplar. Güle güle kullanın. Dolap kapaklarını folyo ile mi kapladınız? Benimkiler koyu ahşap ve çok karalık duruyor, ben de böyle aydınlık istiyorum.
Dolabı kaldırmayı düşündüm ama eşyam çok. Yetmiyordu ekstra dolap bile aldık. Tvye neden karşısınız? Mutfakta zaman geçirirken iyi oluyor.Gulle gulle kullan cok guzel olmus. Keske iki pencerenin arasina dolap olmasaydi. Birde ben tv karsiyum mutfakta :/
Sayenizde bana da şimdi cesaret geldi, şu folyo satan şirketlerden birini İnstagram’da takip ediyordum uzun zamandır, çok güzel değişimler var sizinki gibi. Fayans bile kaplıyorlar. Tekrar güle güle kullanın. Bence harika olmuşEvet folya ile kapladık. Gerçekten aydınlık oluyor. Yemek yerken 2 lambayiya açardık. Şimdi işe davlumbaz ışığı yetiyor.
Teşekkür ederim. Instagramda fazla fiyat veriyorlar. Ben hepsiburada.comdan aldım.Sayenizde bana da şimdi cesaret geldi, şu folyo satan şirketlerden birini İnstagram’da takip ediyordum uzun zamandır, çok güzel değişimler var sizinki gibi. Fayans bile kaplıyorlar. Tekrar güle güle kullanın. Bence harika olmuş
Ben alışkanlık olmasından korkuyorum. Yemek yaparken mesela tableti açıyorum. Ama ilerde çocuk olursa açarlar sürekli, masada bi sohbet olmaz. Şunu izleyelim, sunada bakalim derken hep açık olmasından korkuyorumDolabı kaldırmayı düşündüm ama eşyam çok. Yetmiyordu ekstra dolap bile aldık. Tvye neden karşısınız? Mutfakta zaman geçirirken iyi oluyor.
Evet o yönden haklısınız tv konusunda. Eve geldim ağlayacaktım sığmıyor diye.Ben alışkanlık olmasından korkuyorum. Yemek yaparken mesela tableti açıyorum. Ama ilerde çocuk olursa açarlar sürekli, masada bi sohbet olmaz. Şunu izleyelim, sunada bakalim derken hep açık olmasından korkuyorum
Yaa sende sigdiramadiysan esyalarini koca mutfaga biz ölekkesimi sekli biçimi çok güzel kocaman
Merhaba baya büyümüş bebeğin maşallah cinsiyeti nedir?konu sahibi bu arada ne kadar büyük murfağın çok güzelben lavaboda pencereye hayranım çok güzel oluyor hayalim öyle bir lavabosu olan mutfak güle güle kullan canım
merhaba canım evet şükürler olsun büyüdükMerhaba baya büyümüş bebeğin maşallah cinsiyeti nedir?