• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfağım için masa seçmem de yardımcı olur musunuz ?

Klasik olduğu için ahşap masa ve sandalye gider,ama cam masa kullanıp modern deri krem sandalye de yakışır,arka kısmı ayağa kadar uzanan sandalyeler var çok yakışır

Şimdi yanlardan katlanır ahşap değil ama beneri malzemeden yapılmış masalar var . Kare olanını evde kullanıyorum iki yanından açarak büyütebiliyorum. Hem yer kaplamıyor. Hem de bir misafir geldiğinde sıkıntı yaşamıyorum. Sandalyelerinin oturma yeri suni deri kaplı . Arka kısımları yine ahşaba benzer o malzemeden. Bacakları krom . Krom hem mutfagına yakışacaktır. Hem bu tonların arasında farklı bir görüntü oluşturacaktır . Ahşap isterim dersen bir adres buldum paylaşayım. Diğeri içinde bir adres bulursam eklerim.

►►► Bintaş Masa Sandalye Ve Aksesuar: RENKLER

MOBEN - MASA ve SANDALYE - Masa, Sandalye ve Aksesuar eitleri
Sortie Kestane Masa | Masa ve Sandalye (Bu masa benimkinden yanlardan açılarak büyüyor . Oldukçada memnunum mutfağa şık bir görüntü verdi. üzerine güzel modern bir mutfak lambası takarsan güzel olacaktır.Alınca paylaşırsın:)

Back
X