• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfağım çok karanlık napabilirim.........

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
643
Mutfağım güneş görmüyo boşluğa bakıyor gündüz bile ışık yakıyorum ve dolaplarda koyu renk tezgahta öyle artık içim daralıyo bide dar ve uzun hiç mutfağa giresim gelmiyo yüksek volt ampül kullanıyorum ilk günler iyi sonra oda bana koyu geliyo kirazı olduğum için öyle dolapları falanda değiştiremiyorum.Led sordum tezgahla dolap boşluğuna ama bilemiyorum sizce nasıl aydınlatabilirim orayı uygun bütçemle :(

Mutfağım güneş görmüyo boşluğa bakıyor gündüz bile ışık yakıyorum ve dolaplarda koyu renk tezgahta öyle artık içim daralıyo bide dar ve uzun hiç mutfağa giresim gelmiyo yüksek volt ampül kullanıyorum ilk günler iyi sonra oda bana koyu geliyo kirazı olduğum için öyle dolapları falanda değiştiremiyorum.Led sordum tezgahla dolap boşluğuna ama bilemiyorum sizce nasıl aydınlatabilirim orayı uygun bütçemle :(

tezgah ve dolap arasına led döşeyebilirsin veya ev sahibi sorun etmesse ki etmez sanırım, spot lamba taktırabilirsin:1:valla aklıma başkada bişey gelmedi:31:

Ayna kullanabilirsin mutfagı geniş, ferah gösterir. Led ışıklar döşeyebilirsin aklıma başka birşey gelmiyor :/

Back
X