• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım çok dolu yardımcı olurmusunuz acaba?

canım kızma ama kurutma makineni ve derin dondurucunu çıkar evden.

balkona asamıyorsan evin içine as.odada kurut. ev sahibiniz cam balkona da mı karşı?

derin dondurucu da tamam çalışıyorsun gerekli ama başka çare yok görünüyor. ben de çalışıyorum.dolaba aldığı kadar koyuver.

bunların dışında diğerlerinden vazgeçemezsin

bence kurutma ve çamaşır makinasını banyoya koy makinaların altına koymak için yüksek tekerlekli ayaklar satılıyor onlardan al üstüne koy altı ıslanmaz üstünede naylon örtü alacan artık bence

merhaba
ben beyaz esyayi cook severim ama evim ufacik oldugu icin camasir makinam mutfakta. bulasik makinam yok. ddondurucuya ihtiyacim olmasina ragmen almadim ev biraz ferah olsun diye. hele kurutma makinesi baenimki gibi balkonsuz veya balkonu kullanilamayan evler icin zaruri. fakat ben de calissaydim bulasik makinesiz yapamazdim herhalde. ev tikis tikis olsa da kolaylik olmasi lazim. hem disarda hem evde calismak kolay degil :)
bence mutfaginda fazla esya oldugu icin daralmis.
benim onerim camasir ve kurutma makinasini satma imkaniniz varsa satin. uzerine muhtemelen biraz eklemeniz gerekecek ama kurutma programli bir camasir makinasi alin. onu da yukselticinin uzerine koyarak banyoya koyun. dus perdesini asmak icin yayli cubuklar var. yay.iki cubugu itiyor ve bu sayede duvara yapisiyor benim evimde onlardan var mesela. duvari da delmeniz gerekmez. dondurucuyu baska bir odaya veya antreye koysan bile olur bence.

canım sen banyoya perde al ve perde borusu ve halkası da hırdavatçılarda ve büyük marketlerde satıllır.sonra çamaşır makinesinin altına altlık al üstünede kurutma makinesini koy Böylece onları banyoya sığdırabilirsin bende senelerce duşakabini küveti hiçbişeyi olmayan bir evde oturdum böyle çözmüştüm.dondurucuyuda yatak odasına koyabilirsin.buzdolabının üzerine (sanırım fırının mini fırın )fırını koyabilirsin ben yıllarca o şekil kullandım hemde hiç indirmezdim pişirirken öyle yapabilirsin.buzdolabımda fırınımda hala sapasağlam.

yani buzdolabı üzeri fırın olur diyorsunuz.
ama benim fırınım midi olurmu ki?

Back
X