Benım evım de oyleydı,fırın(kı mını fırın),tost makınesı,camasır makınesı bı de annemlerın sıgmaz dedıgım halde aldıgı masa vardı.Buzdolabı antredeydı.Yemeklerı tabakları ordan oraya tasıyordum.Mutfagımızda kurtarıcım dedıgım bı bolme var,oraya annemlerın aldıgı masayı actım,oraya koydum tost makınesını fırını bı de catal kasık takımı cekmecesını oraya koydum,baharatlıklarımı da fırının uzerıne koydum.Hah cok guzel oldu dedım.Camasır makınesını de bulasık makınesı ıcın ayrılan yere koyup uzerıne setustu ocagı koydum.
Takı bır gun buyuk bır gumburtuyle devrılen masa herseyı berbat edene kadar.Sonra kayınvalıdemın komsusunun esı marangoz.Yenı eve gectıler ve adamın ozene bezene yaptıgı cogu esya eve sıgmadı ve ıhtıyacınız varsa alın dedıler.Ben de onların daha once banyoda kullandıgı bol raflı dolabı aldım ve mutfagın bolme kısmına koydum.uzerıne fırınımı tost makınemı koydum.dolabın karsısına raf yaptı esım oraya baharatlıklarımı koydum,buzdolabını basta ıcıme sınmese de su an gozume hos gelen mutfagın gırısıne koydum.Masa kullanamadıgımız mutfagımıza koçtaştan aldıgımız hazır tahta mı dıyım artık rafların daha genısı gıbı bısıyı alıp duvara monte ettık masamız o oldu ve altına annemın aldıgı renklı derı taburelerı koyduk.Baya toparlandı boylelıkle.Annemın bır sene sonra anneler gunu ve dogum gunum ıcın aldıgı bulasık makınesını setustu ocagın altına koyduk.
Banyo ıcın ıse ytong denen hafıf tuglalar var,Banyomuzun egımı kapıya dogru oldugu ıcın hıcbısı koyamıyorduk banyo apınca kapıya kadar su gıdıyordu.Esımle banyonun yarısını ytongla set yaptık ve bolduk.Banyo yapılacak yer ayrı ldu ve orayaperde taktık.dıger kısmada camasır makınemı koyduk uzerıne ıvır zıvırımı koyduk.
Sen de banyona boyle bısı yaptırıp ust uste kurutucunla camasır makınenı koyabılırsın.Dondurucunu balkona alabılırsın.