• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagı sevmiyorum:(

8 yaşından beri mutfaktayım hergün enaz 5 çeşit yemek yaparım eşimde kızar Bukadar yemek yapılır mı die
Herkesin derdi başka :1:

nerden buluyosun o enerjiyi canım ya ve okadar çeşidi nasıl yanyana getiripyakıştırıyosun hemde hergün

Aynen temizlik hastasiyim :-) ama. Yemek kismi biraz sona kaliyor genelde ayni ye mekler donup donup yapiyorum

Hah iste hislerime tercüman konu..
Yahu bebeklikten beri sevenler değil de şöyle sonradan çok sevdim mutfağı diyenler nası sevdi bi yazsa çok memnun olcam...

..aalizvell..;-)

aynene bende bunun cvbını çok merak ediyorum

hah aynene oyle canım bnde yapınca güzel yaparım ama yok sogan dogra yok domates dogra sıkıntıdan patlıyorum

ben bunun için bir iki yöntem buldum..ilk patates kızartmıyorum mesela doğrayıp baharatla yapla harmanlayıp fırına atıyorum:) kıyma alıyorum bolca kavurup buzluğa attım.. makarna haşlayıp hop üstüne kıymalı sos:) börekleri önceden hazırlayıp buzluğa dolduruyorum. acil zamanlarda çıkarıp fırına atıyorum oh mis :) sende kendine göre işini kolaylaştıracak şeyler hazırla.. birde tupperin doğrayıcısı domates biber soğan için bulunmaz niğmet :D çok pratik oluyor dene derim:)

Bende araniza azerbaycandan katiliyorum 4 yillik evliyim temizlik felan seviyorum ama mutfak yemek yapmayi sevmiyorum yapsamda guzel yaparim ama sevmiyorum ne yapayim oyleyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bunun için bir iki yöntem buldum..ilk patates kızartmıyorum mesela doğrayıp baharatla yapla harmanlayıp fırına atıyorum:) kıyma alıyorum bolca kavurup buzluğa attım.. makarna haşlayıp hop üstüne kıymalı sos:) börekleri önceden hazırlayıp buzluğa dolduruyorum. acil zamanlarda çıkarıp fırına atıyorum oh mis :) sende kendine göre işini kolaylaştıracak şeyler hazırla.. birde tupperin doğrayıcısı domates biber soğan için bulunmaz niğmet :D çok pratik oluyor dene derim:)

denemek lazım mdem evlendik bu işten kaçış yok :)

Bende araniza azerbaycandan katiliyorum 4 yillik evliyim temizlik felan seviyorum ama mutfak yemek yapmayi sevmiyorum yapsamda guzel yaparim ama sevmiyorum ne yapayim oyleyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız olmadıgımı bilmek güzel bende diyordum sadece benmi böyleyim:)

Bende yaptigim yemeği pastayi keki yemekten hic keyif almiyorum.. Sofra kuruldugu zaman bir saat basinda keyif surebilirim ama kendim yaptigimda sofraya dahi oturmak istemiyorumm...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

eşin ne düşünüyor bu konuda canım hiç tartıştıgınız oldumu ?

Tatlim durust olmaliyim ki genelde bir çeşit yemek yaparim haftanin bir gunu disarda yemek yeriz ama esim de mutfaga pek girmez yaaaa var ya sabahlari kahvalti hazirlamktan bile nefret ediyorum okuldayken oglen yemek düşünmüyorum aksamlari da iste bir cesit yemek yapiyorm ama nefret ediyorum yemek yapmaktan peki sen nasil hallediyosun yemek isini

Tatlim durust olmaliyim ki genelde bir çeşit yemek yaparim haftanin bir gunu disarda yemek yeriz ama esim de mutfaga pek girmez yaaaa var ya sabahlari kahvalti hazirlamktan bile nefret ediyorum okuldayken oglen yemek düşünmüyorum aksamlari da iste bir cesit yemek yapiyorm ama nefret ediyorum yemek yapmaktan peki sen nasil hallediyosun yemek isini

senin gibi nefret ede ede yapıyorum çok çeşitlide degil kahvaltılar benim içinde işkence o yemek yapmaktanda beter

nerden buluyosun o enerjiyi canım ya ve okadar çeşidi nasıl yanyana getiripyakıştırıyosun hemde hergün

Ben makina gibiyim pek boş duramıyorum habire iş çıkartıyorum kendime
Buzlukta tutuyorum çoğu şeyi hazır olarak mesela dolmamı yaptım büyük tencereye yapıorum yarısı Ogün yenio yarısını buzluna atıyorum karnıyarık mı yapıorum 4 patlıcan fazladan kızartıyorum hop buzluğa
Kuru fasulye mi yapıcım hepsini haşlıyorum piyazlık yemeklik ayırıp atıyorum
Nohut mu haşlıycsm hepsini haşlıyorum yemeklik pilavlık hımusluk atıyorum
Hemen hemen herşeyi atıyorum böyle buzluğa çok yorgun olunca ordan çıkartıyorum
Zaten bi çorba bi salata bi pilav edio 3 çeşit yanına 2 çeşit uydurmak kalıp

Bende yaptigim yemeği pastayi keki yemekten hic keyif almiyorum.. Sofra kuruldugu zaman bir saat basinda keyif surebilirim ama kendim yaptigimda sofraya dahi oturmak istemiyorumm...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

canım elinin lezzetinimi begenmiyosun yoksa bazen insan yaparken doyar derlerya o durumumu yaşıyosun

11 yasimdan beri yemek yaparim. Cok seviyorum mutfak ve ev islerini o yuzden calismiyorum :)

senin gibi nefret ede ede yapıyorum çok çeşitlide degil kahvaltılar benim içinde işkence o yemek yapmaktanda beter

Ben esimle küsken asla yemek yapmam hatta bazen esim yemek yapmamak icin bile küstügümü soyluyor:) ama bazen kek kurabiye yapmayi seviyorum ama isten geldigimizde o iceride tv pc karsisinda oyalanirken ben mutfakta yemek yaparken sinirden kuduruyorum sanki kendimi hizmetci gibi hissediyorum

Ben makina gibiyim pek boş duramıyorum habire iş çıkartıyorum kendime
Buzlukta tutuyorum çoğu şeyi hazır olarak mesela dolmamı yaptım büyük tencereye yapıorum yarısı Ogün yenio yarısını buzluna atıyorum karnıyarık mı yapıorum 4 patlıcan fazladan kızartıyorum hop buzluğa
Kuru fasulye mi yapıcım hepsini haşlıyorum piyazlık yemeklik ayırıp atıyorum
Nohut mu haşlıycsm hepsini haşlıyorum yemeklik pilavlık hımusluk atıyorum
Hemen hemen herşeyi atıyorum böyle buzluğa çok yorgun olunca ordan çıkartıyorum
Zaten bi çorba bi salata bi pilav edio 3 çeşit yanına 2 çeşit uydurmak kalıp

eşin çok şanslıymış benimki duymasın :) benim buzlugumda okadar büyük degil herşeyi hop atamıyorum birde o sorunum var

Ben esimle küsken asla yemek yapmam hatta bazen esim yemek yapmamak icin bile küstügümü soyluyor:) ama bazen kek kurabiye yapmayi seviyorum ama isten geldigimizde o iceride tv pc karsisinda oyalanirken ben mutfakta yemek yaparken sinirden kuduruyorum sanki kendimi hizmetci gibi hissediyorum

ben bazen sırf ogün yemek yapmayım diye küsüyorum :) ama ertesi gün tekrar başa sarıyorum tabi mben mutfakla alakalı hiçbişey sevmiyorum

eşin çok şanslıymış benimki duymasın :) benim buzlugumda okadar büyük degil herşeyi hop atamıyorum birde o sorunum var

Doldukça kullan :)
Mutfakta ne var die tel uygulaması var onu indir
Ne varsa mutfakta ona gör tarif çıkartıo sama

ben bazen sırf ogün yemek yapmayım diye küsüyorum :) ama ertesi gün tekrar başa sarıyorum tabi mben mutfakla alakalı hiçbişey sevmiyorum

Ogretmen arkadaslarim da bilir bu huyumu ve bana bebegin oldugunda ne yapcaksin diye dalga gecerler yemek yapmayi sevmeyene bebek bakmak bile yük gibi gelirmis yaaaaa aslinda evlilik bana gore degilmis belki de rahata alistigimizdan boyle hissediyorum ama su da varki eslerine yardim eden kocalari dusundukce de iyice sinir oluyorum yemekten sonra esim masadan bi tabak bile kaldirmaz bi salata bile yapmaz eeeeeee o yapmazsa ben de yapmam diye dusunup tek cesit yemekle aklim sira esimi cezalandiyorum bazen de bekar olsam yemek derdim olmzdi ne guzel, olurdu bi tost bi kola ile gecistirirdim diye dusunuyorum

Back
X