- 10 Temmuz 2013
- 187
- 21
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsin kesinlikle. Ben de inanılmaz üşengecim. Yumurta kırmak, makarna yapmak bile işkence geliyor, öğrenciyken sadece dışardan yerdim şimdi ise eşim yemek yapıyor. Ömrümün sonuna kadar bu böyle gidecek gibi:2:
Yemek yapmayı sevmemek ?
Stres atmak için bire bir yemek yapmak
Kafanda menü belirle ona göre yap
Olmadı netten bak olmadı eşine sor Can'ın ne istio die
bende cok dusunuyorum ne yapsam diye uyuz oluyorum bu duruma yontemim interneti acip. Bakmak oluyor canimin istedigini yapiyorum
![]()
Ben yemek yapmayi severim lezzetli olurda bir yillik evli olmama ragme n ama bnm slklntlm mutfak buyuk ve guzel olmali e esimin isi dolasyisi lojmanda kaliyoruz ve cooookkkk kucuk eski ev hic grip pasta borek yapasdi gelmiyor insanin![]()
sen yine iyisin canım benim eşimde bu konuda çok beceriksiz yapmaz yapamazda zaten aç klamıyoruz şükür ama eşim bazen degişiklik istiyor ama ben üşengeçligimden hiç bişi yapmıyorum
ben oldum olası sevemedim canım zaten eşime soruyorum oda saolsun hiç fikir vermiyor bekarkende annem yapardı yemesini çok seviyorum ama ah biri yapsa :![]()
kızlar benim derdim yemek yapmayı bilmemek degil yemek yapmayı sevmemek yemek yaparken çok üşeniyorum sevmiyorum yemek yapmayı ve dahada kötüsü hiçbişi üretemiyorum ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum sadece benmi böyleyim ya..
sen gel bulaşıkları yıka ben yemeği yaparım
yemek yapmayı çok severim ama sonra temizlemesi yok mu
seramik yavaş pişiren elektrikli tencereler var. tarifleri var. ona uygun olarak malzemeleri doğra içine. sabah çalıştır bir daha uğrama mutfağa, karıştırma kontrol etme yok. hızlı ayarı 3-4 saatte yavaş ayarı 7-10 saatte pişiriyo. işe giderken de yavaş ayarına koyup gidebilirsin.
et falan güzel oluyor. burda çalışan ingiliz bayanları çok kullanıyo.
bende böyle bi konu açmayı düşünüyordum yalnız değilmişim :) bende sevmiyorum hiç.. Allaha şükür hiç bulamayanları düşününce utanıyorum ama napıyım zevk almıyorum.. ama elimin lezzetide var hani yaptığım zaman herkes çok beğenir güzel yaparım ama yinede yapasım gelmiyor.. hep pratik şeyler yapıyorum uğraşmayı sevmiyorum![]()
Al benden de o kadar aynen ben de senin gibiyim evlenene kadar yemek yapmadim evlenince de yemek yapmak eziyet geldi bana yaaaa var ya sogan soyarken bile insan eziyet ceker mi isin acikcasi kendimi bile yemek konusunda gelistirmek gelmiyor icimden ne olacak bilmiyorum