- 29 Kasım 2021
- 932
- 636
- 55
- Konu Sahibi sonbahar22
Sevgili KK üyeleri güzel kardeslerim arkadaslarim bilmiyorum icinizde Avukat varmidir ben isin icinden bir türlü cikamiyorum sizden bana yardimci olmanizi rica ediyorum konuya gelirsek Müteahide anlasmali kat karsiligi 2 daire bana düsstü eski evi anlastik cok proplemli bir sürec gecti yok corona yok vs birsürü bahanelerle yapmasi gereken daire yi 3 sene icinde yapmasi gerekirken cezai sartda anlasmistik 3 sene de bitirmedigi icin ama hic kullanmadim cezai sartida bana birsey yapamazsin diyor biz senle kar karsiligi dedik bittimi bitti Iskan diye anlasmadik diyor ne kadar haklidir sizce neyse 6 sene sonra bitirdi lakin Iskan anlamiyor cünkü kendine icerden merdivenli ve catiya cikan daie fazlalik yapmis bu yüzden Iskan alamiyormus öyle diyordu ben öncesinden buna vekalet vermisim herseyi alir satar diye sonradan aklima geldi ya seytana uyarda ne var yok satarsa diye bu zamanda insan evladina inanasi gelmiyor tvlerde görüyoruz bu sebeten bende vekaletimi cektim Müteahhid bu seferde sen vekaleti cektin ben Iskan alamiyorum diyor ne kadar dogru bilmiyorum bunca senedir elindeyken almayan adam iskani evin simdi beni suclu gösteriyor ne yapmam lazim bilgisi olan arkadslar kendim yurtdisindayim izine gelecegim ben kendim onunla gitsem iskan almak icin yeterli olurmu yoksa Noter huzurunda vekalet vermem gerekirmi vereceksem nasil bir vekalet vermem gerekiyor ben sadece iskan almasi icin vekalet vermek istiyorum bu mümkünmü ne yapmam lütfen bana yardimcim olurmusunuz Allah rizasi icin cok tesekkür ederim