merhaba oncelikle sunu diyim erken dogum istiyordum 37 haftamdan sonra ne sanci ne bise yok.39 hafta 2 gunlukken sabah karnima bi agri girdi dakkika tuttum 7 8 dakikaydi 3 kere.sonra ebeyi aradim dediki sicak banyo yap gecmesse ara banyodaykende 3 kere 5 dakkada bir geldi.sonra dedim uzaniyim bari uzanamadan sancilar 3 dakk bi gelmeye basladi tuvalete gidiyim dedim yolda suyum patladi :) pesine o sey cikti turkce adini bilmiyorum :44: derkeeen sancilara dayanamaz hale geldim olucem sandim kocamda iyiki evdeydi cok sukur uyandirdim dedim galiba dogum etcem bugun kalk hemen arabayi aldi geldi.ebeyi aradim cunku dayanamiyodum daha geldi hele sukur bakti 6,5 cm acigin var dedi o aciyiiiiii off allahimm panikledim tabi benn ebe olmasa gidecem kalpten. sonra hemen dogum hastanesine gidiyoz yoldada ayni sekilde dayanamiyorum.dogumhaneye gittik yine baktii 9 cm dedi ve kesem tam acilmamis bi guzel acti suyumda cokmus sonraa ikin dedi offf oda bi ayri guc allahim kafayi hissediyorum ama cikmiyor en sonunda bi ikindim 20 dakkada dogdu canim oglum allaha sukur eli ayagi duzgun yani toplam 2 saatte dogurdum.ebede dediki normalde 2 cocukta boyle hizli olur.dogum kisa surdugu icin hikayemde kissa geldi.mustafam 22 haziran 2011 saat 14;16 dunyaya geldi.
Hollanda dasin sanirim, bende hollandadayim. ve benimde son gunlerim bekliyorum kizimi ne zaman gelicek meraktayim ama cok agirlastim son gunlerde, biran once sagliklica kizimi kucagima alirim insallah
Hollanda dasin sanirim, bende hollandadayim. ve benimde son gunlerim bekliyorum kizimi ne zaman gelicek meraktayim ama cok agirlastim son gunlerde, biran once sagliklica kizimi kucagima alirim insallah
cok sagol canim amin cumlemize insallah.evet tilburgteyim ya sen ?
evet son gunler birden sanki agirlasmisti benimkide.hadi hayirlisiyla dunyaya gelir insallah saglikli eli yuzu duzgun allahin izniyle
cok sagol canim amin cumlemize insallah.evet tilburgteyim ya sen ?
evet son gunler birden sanki agirlasmisti benimkide.hadi hayirlisiyla dunyaya gelir insallah saglikli eli yuzu duzgun allahin izniyle
Bende Almere`deyim. 1 senedir burdayim fazla bilmiyorum uzakmiyiz yakinmiyiz
Amin canim insallahhhhh
Bel agrisi cok, hafif adet sancilarida geliyo arada ama dogum sancisi gelse nasil anlayacagim anlayabilirmiyim diye dusunuyorum ama anlasilmayacak gibi olmaz heralde, son gunler ya heyecan korku neler dusunduruyo insana
ya canım alakasız olacak ama benimde bir erkek bebeğim var senin oğluna giydirdiğin türden kıyafet bulamıyorum sen nerden aldın şu şirin elbise ayakkabıyı___
ya canım alakasız olacak ama benimde bir erkek bebeğim var senin oğluna giydirdiğin türden kıyafet bulamıyorum sen nerden aldın şu şirin elbise ayakkabıyı___
merhaba hollandada (coccinelle) diye bebek dukkani var butun markalari satiyor bende ordan aliyorum elime para gectikce biraz pahalida olsa belki kardesi erkek olurda giyer diyorum :) tabi hersyi marka degilde iste seviyorum gomlegi burberry tr de burberry dukkani yokmuu
Bende Almere`deyim. 1 senedir burdayim fazla bilmiyorum uzakmiyiz yakinmiyiz
Amin canim insallahhhhh
Bel agrisi cok, hafif adet sancilarida geliyo arada ama dogum sancisi gelse nasil anlayacagim anlayabilirmiyim diye dusunuyorum ama anlasilmayacak gibi olmaz heralde, son gunler ya heyecan korku neler dusunduruyo insana