merhaba oncelikle sunu diyim erken dogum istiyordum 37 haftamdan sonra ne sanci ne bise yok.39 hafta 2 gunlukken sabah karnima bi agri girdi dakkika tuttum 7 8 dakikaydi 3 kere.sonra ebeyi aradim dediki sicak banyo yap gecmesse ara banyodaykende 3 kere 5 dakkada bir geldi.sonra dedim uzaniyim bari uzanamadan sancilar 3 dakk bi gelmeye basladi tuvalete gidiyim dedim yolda suyum patladi :) pesine o sey cikti turkce adini bilmiyorum :44: derkeeen sancilara dayanamaz hale geldim olucem sandim kocamda iyiki evdeydi cok sukur uyandirdim dedim galiba dogum etcem bugun kalk hemen arabayi aldi geldi.ebeyi aradim cunku dayanamiyodum daha geldi hele sukur bakti 6,5 cm acigin var dedi o aciyiiiiii off allahimm panikledim tabi benn ebe olmasa gidecem kalpten. sonra hemen dogum hastanesine gidiyoz yoldada ayni sekilde dayanamiyorum.dogumhaneye gittik yine baktii 9 cm dedi ve kesem tam acilmamis bi guzel acti suyumda cokmus sonraa ikin dedi offf oda bi ayri guc allahim kafayi hissediyorum ama cikmiyor en sonunda bi ikindim 20 dakkada dogdu canim oglum allaha sukur eli ayagi duzgun yani toplam 2 saatte dogurdum.ebede dediki normalde 2 cocukta boyle hizli olur.dogum kisa surdugu icin hikayemde kissa geldi.mustafam 22 haziran 2011 saat 14;16 dunyaya geldi.
Son düzenleme: