müşteri -mükellef arıyorum

binhuzunluhaz

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
699
2.204
638
44
merhaba, 96 yılından berı bagımlı olarak bırkac sırkette calıstım, 10 yıldır da su anda bulundugum fırmada calısıyorum. artık kendı ısım olsun dusuncesı ıle bır malı müşavirlik-denetim firmasına ortak oldum. sımdılık tek musterım 10 yıldır calıstıgım şirket umarım bırkac sene ıcerısınde bır ıkı musterı daha bulup kendı kendımı dondurebılırım.

yeni iş kuracaklar, mali müşavirini değiştirmek isteyenler, lütfen görüşelim.

turizm-servis taşımacılığı ve 70 personeli olan bir ltd. şirketi muh kaç tlye tutulur

turizm-servis taşımacılığı ve 70 personeli olan bir ltd. şirketi muh kaç tlye tutulur

Merhaba, evrak yoğuluğunu ve eleman sirkülasyonu ne düzeyde bilmiyorum ama ortalama 600 TL civarındadır, bu rakamı evrak yoğuluğunu ve eleman sirkülasyonu yoğunluğuna göre artabilir yada azalabilir.

Merhaba, evrak yoğuluğunu ve eleman sirkülasyonu ne düzeyde bilmiyorum ama ortalama 600 TL civarındadır, bu rakamı evrak yoğuluğunu ve eleman sirkülasyonu yoğunluğuna göre artabilir yada azalabilir.

çok fazla bir rakam.evrak yoğunluğu çok fazla değil... sadece fatura olarak şunu diyebilirim aylık yarım klasör bile olmuyor.çek banka işlemleri de çok az....eleman sirkülasyonu da aylık bikaç giriş ya da çıkış olabiliyor...

Son düzenleme:

ofisiniz hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur her şey...

ofisiniz ne tarafta aklımızda bulunsun, bazen denk geliyor mükellef ama ben hem bir şirkette çalışıyorum hem de henüz stajerim maalesef..

ofisiniz hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur her şey...

ofisiniz ne tarafta aklımızda bulunsun, bazen denk geliyor mükellef ama ben hem bir şirkette çalışıyorum hem de henüz stajerim maalesef..

Istanbulda, her ilçeden mukellefimiz var: ) Umarım sız de hayırlı mukellefler ıle karsılasırsınız...

dedıgım gıbı evrak yogunluguna gore degısıyor rakamlar, eger boyle az ıse malıyetı de duser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…