Merhaba bu yorumu yapmak durumunda kaldığım için yazıyorum. Ben bu başlığın sahibi "GEOGRAPHY LOVE" isimli kullanıcıyım Dün yazdığım şeyden sonra hesabım engellenmiş. Burada kendine ait reklam içerikli başlıkları olan, profilinde internet adresi , iletişim adresi olan açıkca reklam yapan insanlar varken benim hesabımın " sahte profil" olarak kapatılmasını anlayamıyorum. Bana mesaj yoluyla ulaşıp size gelmek istiyoruz diyen hanımlara bile " kusura bakmayın uygun olmaz" yazmış biriyim. Yazdıklarımın hepsine tekrar imzamı atarım. Reklam amaçlı üyelik dense bir nebze anlamaya çalışırım ama hiçbir iletişim adresini paylaşmamış birini " sahte profil" olarak engellemek profesyonel değil. Sayfalarca başlığı olan , iletişim adresi , internet sitesi profilinde olanlar var öyleyse demek ki bir ücretlendirme vardır diye irtibata geçmeye çalıştım cevap verilmedi. Evet beni reklam amaçlı üyelik diye engelleyin tekrar ama " sahte profil" şeklinde engellenmeyi kabul etmiyorum. Yazdıklarım ve yorumlarımın hiçbirinde tek bir sahtelik yoktur. Ki reklam amaçlı bir üyelik de değildir. Evimi açıyorum yazmakla, iletişim adresi paylaşmayı reklam yapmayı aynı gören site yönetimi ; herkesi mekanına çağıran iğneli epilasyon uzmanlarını neden engellemiyor. Kimsenin engellenmesini dilemiyorum sadece ADİL VE MANTIKLI olun. Sahte profil ifadesini yani yazdıklarımı sahte olarak lanse edilmesini asla kabul etmiyorum. Verdiğim tüm bilgiler aldığım eğitimin ve tecrümenim sonucudur. Evet hanımlar bana asla gelmeyin, ben asla buradan müşteri edinme derdinde değilim, ki istenilse de iletişim adresimi mesaj yoluyla dahi paylaşmadım. Bu kadar tepki vermemin sebebi ; yapılan bu çifte standart.
Bu üyeliğimi de iptal edebilirsiniz buyrun.