- 11 Eylül 2007
- 1.284
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi sıktılar
Geçtiğimiz hafta Mustela ve Fikrimühim.com işbirliği ile tarafıma gönderilen Mustela Pişik Önleyici kremden son derece memnun kaldım ve çevreme de önerdim. Mutlu bebekler için pişiği önlemede Mustela bir numara
3 yaşındaki oğlunuzu hala bezliyor musunuz ? Pişikle krem nasıl da denk gelmiş , bak şu işe.
Bu direkt firmanın işi de olmayabilir, bilmiyorlar ki böyle firmayı yıpratıyorlar.Abla 3 yıldır sitede yok pişik kremi gelince aklına biz gelmişiz.
Bu direkt firmanın işi de olmayabilir, bilmiyorlar ki böyle firmayı yıpratıyorlar.
Saygısızlar, bu site daha çok kendi reklamı peşinde sanırım, bunlara da ücretsiz mi dağıtıyor nedir? 10 yıllık üye bile tek bir mesajı yokken bu krem yüzünden bir gecede dile geliyor.Ben aracı ajansa ulaştım fikrimuhim denen firmaya bana pişkin pişkin orası kamuya açık bir platform dileyen dilediğini paylaşır dedi. Biz neden rahatsız olmuşuz? Dedim yemek bölümüne pişik kremi konusu açıyorlar, işiniz ne düzeltin dedi.... Ben bayram dönüşü Mustela'ya ulaşıp yaşananları anlatacağım.
Saygısızlar, bu site daha çok kendi reklamı peşinde sanırım, bunlara da ücretsiz mi dağıtıyor nedir? 10 yıllık üye bile tek bir mesajı yokken bu krem yüzünden bir gecede dile geliyor.