Mustela pişik kremi

Ebrudas

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1
-7
286
İstanbul
Hep çocuklarıma bepanthol krem kullanıyordum pişik için. Mustela çok güzel bir kutu gönderdi ki içinde fazlaca ürün vardı ve çevremdekiler de faydalandı bu kutudan. Denedik akşam sürdük sabah cikdin rahatladığını çocuğun rahatladığını gördük. Hep bildiğimizden şaşmadıpımız için bazı ürünleri deneme fırsatımız olmuyormuş ama gerçekten memnun kaldım. Sizler hiç denediniz mi?

Hayır anlamadığım konuyu neden ısrarla bebek beslenme bölümüne açıyorlar?

Hayır anlamadığım konuyu neden ısrarla bebek beslenme bölümüne açıyorlar?
Ayni kisiler mi? Yoksa toptan mi akillarini yitirmis bu 3 kurusluk urun icin kul kole olanlar?

Ayni kisiler mi? Yoksa toptan mi akillarini yitirmis bu 3 kurusluk urun icin kul kole olanlar?

Fikrimuhim denen sirket bunlara git KK'da ve diğer sitelere memnuniyetini yaz demiş. Bunlarda ürünü kullanmadan atıp tutuyor.

Son düzenleme:
Niye? KK bu vizyonsuzlarin bahcesi mi de oyun parkina ceviriyorlar?

O kadar sinir bozdular ki; 1 click fazla almasinlar diye bakmiyorum sayfalarina. Cop fikirliler.

Ay ben denedim böyle iğrenç bir pişik kremi olamaz çocugumun narin poposunu maf etti maaf (!) Almayın aldırmayın şu mustelayı

Fikrimuhim denen sirket bunlara git KK'da ve diğer sitelere memnuniyetini yaz demiş. Bunlarda ürünü kullanmadan atıp tutuyor.

Bu denli reklam ve tam boy ürün gönderimi yapıyorlarsa vardır bir sebebi diyerek internette yüzeysel bir arama yaptım.

Pişik kremi kullanılan çoğu bebekte beyaz uçlu sivilce oluşumu gerçekleşmiş. Bebek güneş kremi de isilik yapmış.

Marka tarafından, şikayet sitesindeki yazılara otomatik sistem mesajı ile yanıt verilmiş , bazılarına yanıt dahi verilmemiş.

Bence mükemmel bir tanıtım oldu.

Bilindik marka diye bebek bakım setlerini gözü kapalı alacak anne ve anne adayları için güzel bir uyarı oldu.

bir son 2 haftadır yaşıyoruz zaten, canlı örnek biz varız. Pişik kremini kullandık ve sonuç alamadık. Bakın laf olsun diye yazmıyorum gerçek canlı örneğim ...

bir son 2 haftadır yaşıyoruz zaten, canlı örnek biz varız. Pişik kremini kullandık ve sonuç alamadık. Bakın laf olsun diye yazmıyorum gerçek canlı örneğim ...
kazen pisigin en iyi ilaci asidi azaltilmis zeytinyagi

yani zeutinyagini biraz isitip ocakta iliyinca surmek bez degisimi yaptikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…