Mustela pişik kremi bir mucize

Celikkol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
1
-6
1
34
Mustela pişik kremiyle @fikrimühim sayesinde tanıştık.ikiz kızlarım için işbirliği olarak gönderdiler.Daha önce denemedigim pişik kremi kalmadı. Ek gıda sonrası sürekli pişik sorunu yaşıyorduk mustela sayesinde inanın çocuklarım rahatladı.Anne ve anne adaylarına kesinlikle tavsiyemdir gönül rahatligiyla içeriği tertemiz kullanabilirsiniz.tesekkurler mustela

Ya bir de diğer başlıklara da baktım. Bazı üyeler de eski hani, 2017 de falan üye olanlar var. Şaka gibi ya, bu kadar da olmaz ki. Dadandılar siteye mustelacılar son zamanlarda
Hatta daha eski bir üye de vardı aralarında. Hayır yani nedir bu böyle. Söz konusu yer Kazen'e pişkin pişkin cevaplar vermiş.

Hatta daha eski bir üye de vardı aralarında. Hayır yani nedir bu böyle. Söz konusu yer Kazen'e pişkin pişkin cevaplar vermiş.
Evet okudum. Rezalet. Bu kadar çok insanın erişebildiği bir sitede öyle saçma cevaplar vermeleri kendi markalarına leke sürer sadece. Profesyonellikten çok uzaklar rezalet

Ürün içeriğinin temiz olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ? İçerik bilgilerini paylaşıp , açıklayın ; bilginizden bizler de istifade edelim.

Bende tavsiye üzerine denedim mustela pişik kremini. Diş döneminde özellikle çok işe yaradı. Kokusuz bir krem. Şuan pişik olsada olmasada kullanıyorum tedbir için. Çok şükür pişik sorunumuz kalmadı

mustela bu seri trollere bir güzel dava açsa yeridir, rezil bir şekilde soğuttular markadan pişik kafalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…