• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mustela çatlak kremi kullanan varmı?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
28 hafdalık hamıleyım çatlaklarım var.
yarın mustela catlak kremı alcam ama 80 tl
bıraz pahalı geldi.
daha uygun fıyata onerceegınız krem varmı?

Turkiyede var mi bilmem ama ezanede bi sorsan frei denen bir markanin yagi var baya iyiymis

Veya papatya kremide iyi

bebe yağı.sadece bunu kullandım arada hergünde değil ama çatlak hiç olmadı.kolay doğumlar size.sağlıkla büyütün bebeğinizi

ben kullanıyorum dr önerisiyle 18. haftada almıştım. Bir süre kullandım pek farketmedi gibi gelmişti sonra bıraktım. Bıraktıktan sonra çatlaklarım hızla çoğaldı, şimdi tekrar kullanıyorum, yavaşladı yine. Ama şunu söyleyebilirim cildin benimki gibi çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap engel olamıyosun, sadece yavaşlatabiliyosun

merhaba, ben 28 haftalık İKİZ bebeklerime hamileyim ve haftada 1 defa kullanmama rağmen tek bi çatlağım bile yok.mustela krem harika.herkese tavsiye ederim. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Bu mustela kremin rahatsız edici bir kokusu var mı.kakao yağını kullanamadım ben felaket kokuyo çünkü.mustela almayı düşünüyorum da.

Bu mustela kremin rahatsız edici bir kokusu var mı.kakao yağını kullanamadım ben felaket kokuyo çünkü.mustela almayı düşünüyorum da.
Ben kullanıyorum, kokusu beni rahatsız etmedi hatta hoşuma gitti ama kokusuz değil. Denemeden bilemezsin :)

Back
X