- 23 Ağustos 2014
- 570
- 112
- 303
- 34
Merhabalar kader ark.Ben bir kaç merkezle konuştum tüp bebek için en son görüştüğüm Müstecep Kavrut..Biraz bilgi vereyim .Bahçeci Fulya da görüşmeye gittim bir şekilde doktorla entegre olamadık .Orda çalışan doktor Müstecep beyi önerdi.İki defa tüp bebek denemesi yaptık olmadı bende bir kaç doktorla konuşup öyle karar vereceğim diye düşündüm .Müstecep beyin karşılaması çok iyiydi bizi kendisi Fulya bahçeci den ayrılmış Fulya acedemmy de kendi kliniğini açmış .Kendisi testlerimize çok iyi baktı .Kromozom testi istedi bizden .Rahim filmime baktı 5 sene önce çekilmişti bu film .İlk defa Müstecep bey söyledi bana rahimde yapışıklık var dağınık lezyonlar var diye baştan Rahim filmi çektir dedi .Daha sonra ultrason dan alttan baktı sende fazla kist var dedi .
Hocam dedim bana bu ay yapmayacak mısınız tüp bebek kendisi yumurtalıkların ve hotmonların güzel olan bir ayda yapalım dedi ..Başka hastane ile görüşmem vardı yarın iptal ettim .Kendisi kolon hastanesi ,İstanbul Tüp Bebek merkezi ve Acıbadem ile çalışıyor .Bu işte laboratuvar da önemli tabi .
arkadaşlar ne olur daha önce Müstecep Bey de tedavi olanlar memnun kaldım bana iyi geldi ama tecrübeli kader arkadaşlarıma da danışayım dedim .Bahçeci Fulya da ki doktor bir kistin var dedi ama bu ay yaparız dedi kafam karıştı
Tedavi yaparsam dedi kromozom sonucu kötü çıkarsa tedavi etmem mantıklı değil dedi .Eğer tedavi olursa dondurma işlemi ve rahme çizik ata bilirim dedi
Hocam dedim bana bu ay yapmayacak mısınız tüp bebek kendisi yumurtalıkların ve hotmonların güzel olan bir ayda yapalım dedi ..Başka hastane ile görüşmem vardı yarın iptal ettim .Kendisi kolon hastanesi ,İstanbul Tüp Bebek merkezi ve Acıbadem ile çalışıyor .Bu işte laboratuvar da önemli tabi .
arkadaşlar ne olur daha önce Müstecep Bey de tedavi olanlar memnun kaldım bana iyi geldi ama tecrübeli kader arkadaşlarıma da danışayım dedim .Bahçeci Fulya da ki doktor bir kistin var dedi ama bu ay yaparız dedi kafam karıştı
Tedavi yaparsam dedi kromozom sonucu kötü çıkarsa tedavi etmem mantıklı değil dedi .Eğer tedavi olursa dondurma işlemi ve rahme çizik ata bilirim dedi