• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstecep Kavrut mu Numan Bayazıt mı???

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
199
26
98
47
Merhabalar önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamak istiyorum. Dr Müstecep ve Dr Numan bayazıt arasında kararsızım asla karar veremiyorum ikisinede cok eşitim fiyatları da aynj labaratuarlarıda aynı. İkisindende memnun olan arkadşalarım var ama negatif olumsuz sonuc olan var mı acaba??? Bilen duyan olumlu olumsuz deneyimleyen bilgi rica ederim.

Merhabalar önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamak istiyorum. Dr Müstecep ve Dr Numan bayazıt arasında kararsızım asla karar veremiyorum ikisinede cok eşitim fiyatları da aynj labaratuarlarıda aynı. İkisindende memnun olan arkadşalarım var ama negatif olumsuz sonuc olan var mı acaba??? Bilen duyan olumlu olumsuz deneyimleyen bilgi rica ederim.
Her doktorun başarılı ve başarısız olduğu hastaları var kimse %100 garanti veremez zaten sen git görüş içine hangisi sinerse onunla başla gerisi Allah kerim.

Müstecep kavruta kuzenim gitti ve tek seferde ikizleri oldu ben de cem çelik e gitmiştim rezil oldum paramla.. Müstecep tavsiye ederim

Müstecep kavruta kuzenim gitti ve tek seferde ikizleri oldu ben de cem çelik e gitmiştim rezil oldum paramla.. Müstecep tavsiye ederim
Ben de cem hoca ile devam ediyorum. Siz neden şikayetçiydiniz? Doktor ile ilgili tek sorunum asla zaman ayırmıyor herşeyi asistan ve hemşirelerle götürüyorsunuz sadece yumurta toplama sonrası 3 dk geldi odaya o da bir kaç soru sorunca bana aa sen de böyle hayat mı geçer fln diye konuştu🤣🤣 fazla soru soramıyorsunuz zaten göremiyorsunuz öyle saçma bir durum var aşırı yoğun.onun dışında sanırım işin de iyi transfer bekliyorym kısmet artık.

Back