Müstakil evde yaşayanlar bakabilir mi

12121b.jpg

Bu tarz bişeyse hiç kaçırmayın.
COLIN COLIN nasıl bir sey oldugunu henüz bilmiyorum ama bu ev de cok güzel cok begendim harika :KK49:

Yerinde olsam müstakil istemem kullanmadığım yemek takımım dolapta kuflendi ev hep bi rutubet kokuyo bebis var sürekli camlar acilamiyo çok çektim bu evden inşallah iyi komşulu bi apartman dairesi çıkar bahtimiza
Ben de hep apartman dairesinde yasadıgım icin bu konuda cekincelerim vardı
Ama genel görüs müstakil ev yönünde.

Müstakil evle börtü böcegin ne ilgisi var,rezidanceden mecburi olarak müstakil bir eve gectim ( ailemin apartman) annemle altli üstlü oturuyoruz ve buraya tasininca ohh be dünya varmis dedim,cocugum sokakta serbestce oynuyor,bahce yaptim aksamlari cayimizi bahcede iciyoruz komsuluklar cok iyi velhasil ben cok mutluyum dezavantaji herseyi sen yapmak zorundasin bahce,cöp,binadaki ic temizlik vs ha bunlar icin birini bulabilirsin istersen :) :)
Tam hayalimdeki hayatı yasıyorsunuz :KK51:
Allah mutlulugunuzu bozmasın :nazar:

Hanımlar öncelikle hayırlı ramazanlar, 2 ay sonra evleniyorum insallah.
Nisanlım su anda 80 m2lik bir evde kirada oturuyor evlenince ben de oraya tasınırım diye düsünmüstük. Ama kayınvalidemler Ankara'da müstakil bir ev bulmuslar ve bizim icin satın almak istiyorlarmıs, müsait bir zamanda gidip bakalım dediler eve.
Ben daha önce müstakil evde yasamadım, temizligi, isi gücü cok olur mu bu evlerin? Cünkü bir hafta sonra benim icin cok önemli bir sınava calısmaya baslayacagım, bir oturunca masa basından kalkamıyorum, keza ben börtü böcekten cok korkarım, bir yerde böcek görsem evi terk eder kacarım, sizce ne yapmalıyız, apartman dairesiyle kıyaslayınca müstakil evin ne gibi avantajları vardır? Artık karar vermemiz gerek cünkü esyaları da ona göre sececegiz. Simdiden cok tesekkür ederim.
ikisinin de artıları eksileri var ancak müstakil ev dairelere kesinlikle 1000 basar. henüz çocuğum yok,olana kadar tek hayalim müstakil bir ev alabilmek.
ders çalışma konusunda daha rahat olursunuz emin olun,ne yan komşudan müzik sesi gelir,ne üst komşudan süpürge .hele bahçesi varsa at bahçeye bir masa miss gibi olur. Konsantrasyonun dibine vurursun :21:
böcek konusunda evet müstakil evler daha çok bakım istiyor,öz.karınca çok gelir ancak senelik ilaçlatmayla önüne geçebilirsiniz.
Temizlik konusuna gelince 2 kişi ne kadar kirlenebilir ki ev. Zorlanacağınızı zannetmiyorum
Birtek benim aklıma ısınma konusu gelir,ısınması sanırım daha zor olur ama onun da elbet bir çözümü vardır diye düşünüyorum.

Şimdiden evliliğiniz hayırlı olsun,Allah mesut etsin :KK66:

X