- 18 Temmuz 2021
- 115
- 186
- Konu Sahibi Kullaniciadimyok
Merhaba arkadaşlar, erkek arkadaşımla 6 yıldır beraberiz. Bu zaman içerisinde ailesinden hep uzak durdum, karşılaşma harici herhangi bir sohbetimiz de olmadı. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ya tam da bu yüzden. Yakın zaman içinde evlenmeyi planladığımızdan Tanışmak için ablası beni kahvaltıya davet etti. Benimkinin annesi, ablası, abisinin esi falan da vardı. Napıyosun, nasılsın derken konu köpeklerime geldi. Bu arada 3 küçük ırk köpeğim var ve çocuğum gibiler. Müstakbel kaynanam “Evde köpek bakmak zor değil mi, evlenince de sizinle mi yaşıcaklar?” Gibi sorular sordu sürekli. Ben de “Evet, her biri benim için çocuğum kadar değerli, oğlunuz da onları çok seviyor hem.” Dedim. Sevgilimin ablası ve abisinin karısı da müstakbel kaynanamı destekledi. Hatta abisinin karısı heryer “kıl, tüy olur ayyy” yaptı. Sevgilimle bu konuyu konuştuk sonrası müstakbel kaynanam sevgilime demiş ki; “ilerde çocuğunuz olur tüylerini yutar hasta olur, 1 olsa neyse 3 köpek ne bıraksın 2 tanesini vs demiş. Köpeklerimin sorun olacağını tahmin etmiştim aslında ama çok üzgünüm. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. (Adamı bırakırım, köpeklerimi bırakmam bu arada)