- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi feruzecerci
bende öyle hissediyorum yaailemin yanında bende demiyorum sanki onlara ihanet ediyomuşum gibi geliyo ne alakaysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyle hissediyorum yaailemin yanında bende demiyorum sanki onlara ihanet ediyomuşum gibi geliyo ne alakaysa
adı geçtiği zaman x in annesi diye bahsediyorumbende öyle hissediyorum ya
Ivit ikisi birden bakiyo sonraBen de eşiği geçmeden anne diyenler kervanındanım biz aralık ayında sözlendik, sözlüm hemen sözün ertesi günü buluştuğumuz da bana instagram da resmimizin altına annesinin yorum yaptığını benimde teşekkür ederim teyzecim dememe bozulmuş olcak ki , sen niye anne demiyorsun artık sözlüyüz gelinleri oluyorsun dedi bende bunun zamanlaması ne zaman bilmiyorum cekiniyorum dedim.. bir hafta sonra yemeğe davet etti kayınvalidem bizi, hoşgeldin kızım dedi bende fırsat bu fırsat hoşbukduk annecim dedim benimki anneme hala arada teyze dio alışkanlık olsa gerek bende hemen masa altından çimdikliyorum kendi annemin yanında da ismini söyleyip ayşe fatma vs anne diyorum yoksa anneler karışıyor ya