• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayınvalideye anne deme eşiği sorunsalı?

Ben de eşiği geçmeden anne diyenler kervanındanım biz aralık ayında sözlendik, sözlüm hemen sözün ertesi günü buluştuğumuz da bana instagram da resmimizin altına annesinin yorum yaptığını benimde teşekkür ederim teyzecim dememe bozulmuş olcak ki , sen niye anne demiyorsun artık sözlüyüz gelinleri oluyorsun dedi bende bunun zamanlaması ne zaman bilmiyorum cekiniyorum dedim.. bir hafta sonra yemeğe davet etti kayınvalidem bizi, hoşgeldin kızım dedi bende fırsat bu fırsat hoşbukduk annecim dedim :halay:benimki anneme hala arada teyze dio alışkanlık olsa gerek bende hemen masa altından çimdikliyorum :KK53: kendi annemin yanında da ismini söyleyip ayşe fatma vs anne diyorum yoksa anneler karışıyor ya :110:

Ben de eşiği geçmeden anne diyenler kervanındanım biz aralık ayında sözlendik, sözlüm hemen sözün ertesi günü buluştuğumuz da bana instagram da resmimizin altına annesinin yorum yaptığını benimde teşekkür ederim teyzecim dememe bozulmuş olcak ki , sen niye anne demiyorsun artık sözlüyüz gelinleri oluyorsun dedi bende bunun zamanlaması ne zaman bilmiyorum cekiniyorum dedim.. bir hafta sonra yemeğe davet etti kayınvalidem bizi, hoşgeldin kızım dedi bende fırsat bu fırsat hoşbukduk annecim dedim :halay:benimki anneme hala arada teyze dio alışkanlık olsa gerek bende hemen masa altından çimdikliyorum :KK53: kendi annemin yanında da ismini söyleyip ayşe fatma vs anne diyorum yoksa anneler karışıyor ya :110:
:KK53:Ivit ikisi birden bakiyo sonra :KK53::KK53:

Şu sıralar aklımı fazlaca kurcalayan konu. Bir ay sonra nişanlanıyoruz ama ben o kelimeyi kullanabilir miyim bilmiyorum. Hep x teyze dedim hala öyle. Annemi 4 ay evvel kaybettim kimseye bu kelimeyi kuramam gibi geliyor. Sanıyorum ki onlar da ısrarcı olmazlar. Babasına diyebilirim belki ama annesine demeyip ona diyince o da ayıp olur o yüzden amca teyzeye devam.

Valla evleneli 7 ay oldu, annesiyle tanışalı da 3 yıl falan herhalde
Çok seviyorum o da beni çok seviyor farkındayım, el üstünde tutuyor beni
Kızım kızım diyo sürekli..Ama anneme dediğim kadar rahat anne diyemiyorum
Neden bilmiyorum olmuyor.
Nasıl eşimden başkasına sevgilim diyemiyorsam bu da öyle geliyor bana işte.
Telefonda falan demeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum
Umarım zamanla alışırız

Ben söz oldu hala teyze/amca diyordum. Nisan oldu yine teyze/amcaya devam ettim. Ara sıra onlara gittigimde akrabalari teyze dediğimi duyduklarinda bana aaa ne teyzesi anne diyeceksin falan diye ayar vermeye çalıştılar. Hic zorlamadim kendimi Allah icin ne nisanlim ne de ailesi de yorum yapmadilar ki nisanlim nisan sonrasi hemen anne baba demeye baslamisti:) uzun zaman goz temasi kurarak iletisim kurmaya calistim.neyse cok uzattım nasil demeye basladim bende hatırlamıyorum x anne diye basladim. Hala ailemin yaninda anne/baba diyemiyorum

Saçma bi gelenek bence bu...Ben nişandan sonra "anne "demeye başlamıştım;ama o kadar zoraki o kadar eğreti dıuruyor ki ağzımda...

Back