- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Nişanlanalı 8 ay oluyor, nişanlım ailemi o kadar benimsedi ki, sürekli arar sorar, annecim babacım der, tatlı dille konuşur. Bu onun sempatik ve girişken yapısından da kaynaklanıyor fakat gel gelelim ben onun annesine teyze demekten öteye geçemedim. Açıkçası çekiniyorum hatta bazen sizli bizli konuşuyorum bir yabancı gibi. Oysa o kadar tatlı biri ki neden çekingenlik gösterdiğimi anlayamıyorum. Ailem de artık "anne" de, çok ayıp kadıncağızla mesafelisin hiç aramıyorsun diyorlar. Nişanda da anne diyemedim 8 aydır da diyemedim bu gidişle düğünde de diyemem.. Kafam karışık, galiba biraz daha normalleştirmeye ihtiyacım var bu yüzden eğer kendi "ANNE" Deme eşiklerinizi söylerseniz çok memnun kalırım. İyi geceler..
Öyle bir olay olmadan dediniz öyle mi, ay çok güzel. Ben düğünü mü beklesem ya da ne bileyim anneler gününü veya bayramı seyranı.. Bilemedim biraz daha bekleyeyim..nişanlım daha tanışmada annecim babacım dedibabam serrtir ne diycek diye düşünürken çok hoşuna gitti. tek gelinim tabi erkek tarafı bi özenç bi heves beklenti içine girdi nişanlım öyle yapınca tanışmadan sonra sık sık arar oldu kayınvalidem ve kayınbabam.. ama tetze amca diye devam ettim ben derken birgün bu sefer olcak dedim ve hitapta anne dedim tabi kayınvalidem uçtu sevinçten. hemen nişanlıma anne dedi anne diyormuş sonra kayın babamı da arayıp anlatmış ben böyle olduğunu görünce sık sık konustum kayinvalidemle. şimdi çok rahat anne baba diyorum. ama şu da var ailemin yanında biraz çekiniyorum
hiç beklemeyin derim direk söyleyin benceÖyle bir olay olmadan dediniz öyle mi, ay çok güzel. Ben düğünü mü beklesem ya da ne bileyim anneler gününü veya bayramı seyranı.. Bilemedim biraz daha bekleyeyim..
Şuraya bir tane daha anne deme sorunsalı yaşayan taze gelin adayı çizelim. Hayır ben anne diyemiyorum , erkek arkadaşımın anneme babama , anne baba diye hitap etmesine de uyuz oluyorum :') çok acayip bir şey ya , ben de yanına gidiyorum siz diyorum çevreden gözlerle yardım alıyorum falan bana baksın diye. Kayınvalide de bi o kadar samimi sıcak kanlı , konuşkan... Sanırım yapı meselesi kolay kolay ısınıp kabullenemiyoruz
Evet bu durum bana da ilginç geliyor anlatamam yani uyuz olmak da biraz aşırı bir tabir de değişik duygular içerisinde oluyorum yani :)Çok ilginç siz diyemiyorsunuz tamam da , nişanlınız diyor diye insan uyuz olur mu
ailemin yanında bende demiyorum sanki onlara ihanet ediyomuşum gibi geliyo ne alakaysaBenim demem de zaman almıştı şimdi akrabaların yanında felan diyorum telefon da diyorum ama ailemin yanında diyemiyorum bende de öyle bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?