Biraz annelik etseler bukadar zorlanmayız bence benm arkadaslarımın anneleri gelinlerne kızlarından iyi bakıolar ama gelinlerde iş yok çok enteresan allah böyle denkleştirio heralde
Aynen öyle ne hikmetse :) valla nişanlımın hatırı var oda ailemin ona tüm yaptıklarına rağmen saygıda hiç kusur etmedi o yüzden bende bunu yapmam istedigi kadar soğuk dursun anne baba onlar benim için :)
4 yıllık evliyiz ve ben tanıdığın ilk günden bu yana teyze diyorum anne demek hem içimden gelmiyor hem de saçma geliyor.neyseki o da bunu sorun etmiyor.
ben de nişanlıyım henüz anne diyemedim.. saçma geliyor bir başkasının anne babasına anne baba demek.
nasıl diyecem bilmiyorum ama desem de kırk yılda bir formaliteden söylerim.
bende anne diyorum ama kendi anneme söylediğim gibi olmuyor.(allah rahmet eylesin annem çok sıcak bir kadında ama kayınvalidem öyle değil malesef ) kızlar ben kayınpederime baba demedim hatta nasıl hitap edeceğimi bilmediğim için hiç konuşmadım bile.(gerçi biz nişanlandıktan bir ay sonra evi terk etti ) ben çok küçük yaşta babamı kaybettiğim için baba demek çok zor benim için
benımde kayınvaliem annem kadar konuskan ssıcak deil ama olamaz zaten istese de:)))
cnm benim inşallah mutluluk peşini bırakmaz senin...nişanlına baba sana da sımsıcak anne dıycek evlatların olur
Slm kızlar heyecanımdan konu açayım paylaşayım istedim. 1 senedir sözlüyüm ama sözüm nişan gibi oldu nişan yapmayabilirim yani demek istediğim nişanlı sayılırım ve nişanlımın annesine düne kadar hiç anne diyemedim. Herkes çok tepki gösterdi annem bile demelisin dedi her ne kadar demediğime içten içe sevinsede. Ara ara gerginliklerimiz olsada ilk kez dün hep eleştirip adım beklediğimi düşünerekten durup dururken tel açtım ve anne nasılsınız dedim. İnanın o andan sonra sanki herşey yeni başlıomuş gibi geldi. Şimdi daha farklı hissediyorum. Ve merakla bekliyorum :) warmı aranızda benzer durumu yaşayan zorlanan yoksa bende mi gariplik var bir daha diyebilirmiym onu da bilemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?